full screen background image

INTER CLUB FEDELI (Croazia-Zagabria)

Registrirani smo pod imenom INTER CLUB FEDELI (Croazia-Zagabria). Naša prvotna želja da ime kluba bude CROAZIA nije dobila odobrenje u čelništvu ICCC-a iz razloga što samo ime sugerira da smo mi jedini klub u Hrvatskoj. Nismo se htjeli vezivati u nazivu sa sjedištem kluba, kao naš dosadašnji, već smo željeli da se odredimo po zemlji iz koje dolazimo. Nakon upute da to neće proći odlučili smo se za novo ime poštujući prvotni princip da se ne zovemo po imenu grada a da to bude nešto kratko u jednoj riječi. Odlučili smo se za FEDELI što na talijanskom znači VJERNI, ODANI. U nastavku svakako ide lokacija i tu stoji ime države i grada. Koliko god ljudi bilo toliko je i želja te je teško naći nešto da svi budu zadovoljni. Imamo konačno ime kluba i vremenom ćemo se svi naviknuti.
10 thoughts on “INTER CLUB FEDELI (Croazia-Zagabria)

 1. fanatico

  pa samo sam na brzinu morao staviti neku sliku. Imamo vremena se posvetiti izradi našeg loga a pozivam i naše cijenjene članove da svojim idejama pridonesu. Najbolje je da slike šalju na Forum i onda ćemo glasati za najbolji prijedlog.

 2. Antonio

  Baš sam to želio predložiti, imamo puno mladih članova, informatički osvještenih, pa neka nešto izčarobiraju i pošalju na forum, neka slože neki dobar grb, logo ili bilo što što bi mogli koristiti kao vizualni identitet našeg novog kluba

 3. fanatico

  sad smo u fazi izrade loga i onda možemo ići praviti transparente, majice, šalove, kape, kalendare…Dogovorit ćemo se što će prvo ići na red. Zapravo PRVI zadatak je sada prikupljanje podataka i uplata članarina a nakon toga možemo dogovoriti dalje.
  Pozdrav svima i širite interizam oko sebe.

Odgovori