full screen background image

Inter club Croazia – KREĆEMO!

KREĆEMO !!
Zbog svima već poznatih razloga, velike većina članova iz unutrašnjosti i Dalmacije, javila se želja za osnivanjem novog Inter Cluba u Hrvatskoj. Poslali smo službeni dopis glavnom koordinatoru za inozemne klubove i u roku 30 minuta dobili smo pozitivan odgovor. Popili smo jednu u to ime i odmah krenuli na posao. Jučer kasno na večer smo odradili on line skupštinu i da previše ne dužim zaključci su:
1. Ime kluba je: INTER CLUB CROAZIA
2. Sjedište kluba: ZAGREB
3. Predsjednik kluba: Antonio Bulić ( Zagreb )
4. Dopredsjednik kluba: Rade Rajić ( Vinkovci )
5. Tajnik kluba: Biljan Davčev ( Rijeka )
6. Blagajnik kluba: Denis Jahić ( Vrbovec )
7. Upravni odbor: Nikola Raguž ( Dubrovnik ), Ivan Duper ( Dubrovnik ), Darijo Mrzić ( Zagreb ), Hrvoje Kovač ( Zagreb ) i Davor Vrabec ( Zagreb )
8. Regionalni povjerenici: Nikola Raguž i Ivan Duper ( Dalmacija, Lika ), Darijo Mrzić i Hrvoje Kovač ( Zagreb i okolica, Zagorje ), Biljan Davčev ( Rijeka i Istra ), Rade Rajić ( Slavonija, Baranja, Podravina, Moslavina, Inozemstvo )
9. Program kluba: putovanja na utakmice, posjet trening kampu, posjet stadionu ( muzej i tura po stadionu ), izrada navijačkih suvenira, organiziranja druženja navijača Intera u Hrvatskoj….
Mislim da nisam ništa propustio napisati, ako jesam slobodno se nadovežite u komentaru.

Prikupljanje članova za sezonu 2009/2010 kreće odmah. Članarina za novu sezonu je 120,00 kn za seniore, a 60,00 kn za juniore. Za one koji ne znaju u cijenu članarine je uključeno: članska iskaznica + članski materijali ( za ovu sezonu nisu još objavljeni, ali proteklih godina su bili; privjesci, loptice, zastave, torbice, kape- šilterice ili zimske, značke, posteri )

Za sve informacije o učlanjenju obratite se regionalnim povjerenicima:

REGIJA ZAGREB- ZAGORJE: darijo.mrzic1@zg.t-com.hr – hrvoje.kovac@hds.hr
REGIJA SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA: rajic@interusrcu.com
REGIJA ISTRA I RIJEKA: biljan.davcev@ri.t-com.hr
REGIJA DALMACIJA I LIKA: nraguz1979@gmail.com – iduper@gmail.com
REGIJA INOZEMSTVO: rajic@interusrcu.com

Rok za prijavu članova i uplatu članarina je 10.07. zato lijepo molim da se svi odmah primimo posla i odradimo što prije prvi krug prijava.
Nadam se da ćemo prvo putovanje organizirati već u samom startu nove sezone ( prva utakmica je rezervirana za pretplatnike i “face”, ali drugo- treće kolo je realnija opcija )

Uglavnom, čujemo se !!!

Forza Inter
7 thoughts on “Inter club Croazia – KREĆEMO!

 1. ibra

  bilo je i vrijeme, samo da i na djelima pokazemo da smo aktivniji od ICR. Ajmo da cujemo prve ideje, nek netko od ovih izabranih otvori temu na naslovnoj strani, (ne forunu) sa popisom ideja.

 2. fanatico

  Na naslovnicu to može ići kao vijest i svakako ćemo napraviti. Svi smo sad angažirani na prikupljnju podataka i novaca za članarine kako bi što više članova imali u prvom krugu.
  U toku je rasprava i razmjena ideja oko grba i loga kluba i to bi htjeli čim prije odraditi. Svakako do kraja tjedna.
  Nakon toga imamo u planu napraviti majice, kape ili šalove (u budućnosti svakako sve to) a za Novu godinu kalendare.
  Obavezno ćemo napraviti i naš transparent.
  Imamo puno ideja ali prvo moramo odraditi članarine.

 3. Poshast

  Pozdrav!
  Pokušavao sam ući na stranice Intera da vidim koji su transferi finalizirani, ali me stalno izbacuje pa reko idem probat preko googla kad ono naletim na ovu stranicu.
  Nisam ni znao da ima neki HR fan club (koliko sam skuzio iz nekih postova ima ih još). Kome se javiti za učlanjenje?
  Iz Karlovca sam, a gore ima ponuđeno: lika, okolica zagreba, moslavina, a Karlovac nije ništa od navedenog.

  BTW stranica je MRAK!

 4. Bonzo

  Poshast, prije svega da te pozdravim i zaželim dobrodošlicu. Vidim da si zainteresiran za članstvo u ICF. Gore u tekstu imaš navedene adrese na koje se možeš javiti ili meni ili Hate-u, svejedno kome od nas dvojice. Sve potrebne informacije i sve oko kluba šta te zanima ćemo ti objasniti.

Odgovori