full screen background image

Kolo sreće se okreće

Sada kada je poznato kako Interov trener 100% ostaje Mourinho (za 10 mil. Eura godišnje, ali ostaje klauzula prema kojoj Mourinho može otići ukoliko mu netko ponudi 7,5 mil. Eura godišnje za koju se mislilo kako će biti ukinuta) klub se okreće prijeaznom roku. Centralnu ulogu ovo ljeto imat će baš Jose Mourinho prema dogovoru s Morattijem. Nakon što je dobio Milita i Thiaga Mottu trener želi još dvojicu: prva želja je Deco, a druga također Portugalac, Ricardo Carvalho. Jedina negativna strana je njihova dob. Massimo Moratti je rekao: “Mogu donjeti pravo iskustvo za Ligu prvaka. No još je prerano govoriti o njima, ima još dva mjeseca. Već smo kupili dva-tri igrača i sada ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija.”
Da, jer kako bi se dovelo još igrača mnoge sadašnje treba plasirati negdje drugo. Na sastanku Mourinha i Morattija dogovoreno je kako sljedeće sezone trener mora imati na raspolaganju 21 igrača i juniore. Hernan Crespo je vrlo blizu Genoe i već sutra bi taj transfer mogao postati služben. Presjednik Genoe Preziosi potvrđuje: “Destinacija Acquafresce ovisi o plaći Crespu s kojim ćemo sve završiti sutra navečer, jer Acquafresca ne zaslužuje da bude na tribini. Postoje četiri momčadi koje ga žele, ali Napoli se povukao. Ne, nisu ni Rimljani u igri, ali pronaći ćemo mu pravu sredinu.” Dakle, Floccari i Crespo činit će napadački duet Genoe, a iza njihovih leđa djelovat će Ricardo Quaresma: “Da, dogovorili smo se s Interom. Kupujemo polovicu igrača za 10 milijuna Eura. Što mi je na to rekao trener Gasperini? Zagrlio me i poljubio kad sam mu pripoćio da stiže Quaresma.”
Dakle, to su već dvojica manje za Mourinha, a bit će ih vjerovatno još.
8 thoughts on “Kolo sreće se okreće

  1. danijel1908

    deco!!!!pocelki smo ko milan…koji ce nam kurac igaci starosti preko 30 godina???deco i milito??strano…a mali aquafranseska trpa ko lud a mi ga damo olako..svake jebene godine kad treba kupiti nesto ja dobijem mlade…svi kupuju bolje od nas…jebem ti ja takvog trenera koji kupuje matorce…treba jos i drogbu dovest…pa da imamo godina ko milanova obrana

  2. danijel1908

    byern ce izgleda uzeti snydera…jer bayern losiji klub od intera da kupuje skartove…nije…oni daju jebenih 30 milijuna za gomeza a mi ne mozemo dati za jednog pristojnog veznog ..vec cemo jebeno masno platit deca i carvalha…a ni jedan se ne pomladjuju…obozavam ovaj klub ali moratti nema dobre savjetnike,ili ih uopce nema jer kupovina u zadnjih par godina nema smisla,gomilanje zadnjih veznih i napadaca,igra bez igre..to moze prolaziti u prvenstvu ali u europi opet necemo nista napravit…jer da bi pokorio treba ulozi a kako citam po medijima mi smo opet kupili zadnjeg veznog i napadaca..nisam vise pametan

  3. stefi

    Ovo je sve koma. Pratim svaki dan vijesti ali sve su to gluposti Milito i Motta može ali kao druge opcije, ali ove druge glasine moram priznati da to ne vjerujem, nisu valjda takvi papci Decho i Charvalo taj dvojac nam ne treba ako to Mourinho traži onda mu treba uručiti otkaz. Nadam se da su sve te najava u svezi pojačanja samo naklapanja jer ako je to istina opet nam sljedi sušna sezona.

Odgovori