full screen background image

Mourinho ponovno pobjednik

Trener Intera Jose Mourinho ponovno se pokazao stručnjakom komunikacije. Portugalac je naime izmislio priču o angažmanu u Realu kako bi si priskrbio novi i još bogatiji ugovor od Intera. Da, Massimo Moratti je nazvao Florentina Pereza, a Španjolac mu je potvrdio kako nikakvog upita za Jose Mourinha nije bilo od strane Reala. Potom je Moratti jučer popodne pozvao trenera u svoj ured gdje su zajedno još jednom prošli projekt koji rade, te se usuglasili oko pojačanja. Jose Mourinho traži i prodaju mnogih igrača, smanjivanje izdavanja na plaće igračima koji će doći, te naravno povećanje svoj plaće. Predsjednik, koji je bio jako ljut na trenera ipak se ne želi odreći započetog projekta pa je pristao na Mourinhove uvjete ponudivši mu novi, bogatiji ugovor.

Inter je samo par sati nakon tog sastanka izdao i službenu obavijest završivši tako još jednu pobjedničku priču Jose Mourinha:
“Odgovaramo na želju trenera da nastavimo projekt koji smo započeli prije jednu godinu. Klub njegovu želju tumači kao afekt prema Interu. FC Internazionale službeno obavještava kako je ugovor Jose Mourinha i Intera produžen do 30. lipnja 2012.”
3 thoughts on “Mourinho ponovno pobjednik

  1. Antonio

    A kada iduće sezone prepotentni lakrdijaš ode, vratit ćemo se tamo gdje smo bili prije 5-6 godina, u prosječnost, iz koje će nas teško netko izvući. Chelseina sreća je bila da su doveli jako puno igrača, pa su za ovu sezonu imali kvotu dobrih igrača uz poluigrače koje je Mourinho dovodio. Na žalost mi nismo te sreće, sve što je do sada doveo nije ništa vrijedilo, tako će biti i sa starim Carvalhom, ne čini mi se čovjek koji će nam dovesti LP na San Siro. Ponavljam, sa ovim igračima i ovakvom konkurencijom, bi svatko drugi bio prvak Italije. Možda griješim, ali za sada tako mislim

Odgovori