full screen background image

Mourinho: Ponavljam, ostajem 99,99%

Inter u još jednu utakmicu ulazi kao prvak. Press konferencija uoči Cagliarija, utakmice koja se sutra igra u 15 sati na stadionu Sant Elia u sardinskoj prijestolnici nije mogla ne početi pitanjima oko ponude Real Madrida Jose Mourinhu. Izdvajamo najvažnije izjave trenera Intera.

O ponudi: “Ponovit ću sve što sam već rekao. Uvijek sam bio iskren, pa tako i ovaj put. Čim je stigla ponuda Reala otišao sam do predsjednika Morattija i sam mu priopćio kako ne bi saznao iz medija. Ostajem 99,9%. Srećom da sam rekao da ostajem toliko, a ne samo 99% jer bismo sada još dva sata pričali o tome. Vrlo malo nedostaje do 100%. Zadovoljan sam skoro svime ovdje. Klub radi na poboljšanju za sljedeću sezonu, transformiramo Appiano Gentile za potrebe ovom klubu, doveli smo već dva nova igrača… U životu nikad ne znaš, iako sam prije mjesec dana rekao kako ostajem 100% prevario sam se. Čovjek nije od željeza, ali možda već sutra nakon utakmice ponovno kažem kako ostajem 100%. Zahvaljujem se Interu za ovu sjajnu godinu, predsjedniku koji me doveo, Branci koji je uradio svoj posao, igračma, oružaru, svima i baš zbog toga kažem kako ostajem 99,9%, odnosno ajmo sada reći 99,99%. Real je Real, mali izazov u meni sigurno postoji, iako sam ih već jednom odbio nakon drugog naslova s Chelseajom, jer sam želio ostati u Londonu. Trenerima nije isto kao igračima. Nama vlakovi prolaze, ali se i vraćaju, pa makar za 30 godina.”

O Ibrahimoviću: “Teško će za njega stići neka mega ponuda prema onome kako stoji tržište. Bio bih jako iznenađen ako takva ponuda stigne. Ako on i želi otići cijena se ne mijenja. Ulaznica za Ibrahimovićev vlak vrlo je skupa.”

O pojačanjima: “Doveli smo dvojicu igrača za mjesta koja nam nužno trebaju, sada nam nedostaje jedna prava 10. Najviše bih volio Kaku, Gerrarda ili Iniestu” – uz smijeh je rekao Mourinho. “Ne, zezam se, sviđa mi se Deco. Zajedno smo se razvijali, ja kao trener, a on kao igrač.”

Obavijest za kraj: “Moram vam priopćiti jednu informaciju kako biste me odmah mogli kritizirati. Protiv Atalante u posljednjem kolu neću biti na klupi. Momčad će voditi Bernazzani, Faria i Silvino, jer zaslužuju jednom biti na klupi i njima će to puno značiti. Ne radimo to zato što ne respektiramo Atalantu, to je samo naša zahvala onima koji su radili mnogo, patili, a uvijek bili u našoj sjeni. Mi ćemo dodati jednu klupu sa strane na kojoj ćemo sjediti Baresi i ja. No morate malo pritisnuti Bernazzanija, jer ako izgubi moju prvu utakmicu kod kuće nakon toliko godina dobit će otkaz.”
2 thoughts on “Mourinho: Ponavljam, ostajem 99,99%

  1. MukiIceman

    Dobro onda kad je 99,99% ali iskreno volio bi da je odma reko 100% i da lakse disem…nekad zna pretegnuti i ono 0,01% jer pare su cudo…

    Ugl da ne slutim na lose, nego nadam se boljoj igri sljedece sezone, LP i slicno… 😀 😀 😀

Odgovori