full screen background image

Mourinho: Ostajem u Interu 99,9%

Trener Intera Jose Mourinho je nakon ispovjesti Massimu Morattiju i novinarima objavio kako postoji ponuda Real Madrida: “Ostajem u Interu 99,9%, onaj tko bude trenirao Real je sretan čovjek. No meni je najvažnije od svega da moj predsjednik zna sve o meni i da to sazna od mene samog. Zato sam išao prvo k njemu jučer. Jeli Real izazovna ponuda? Izazov je biti sretan, raditi veseo, buditi se svako jutro i ići u mom slučaju u Appiano Gentile radostan, zadovoljan i tamo raditi. Jedan je trener davno rekao: gdje postoji teren, igrači i pokoja lopta postaješ sretan. Ipak, Real je Real pa se može reći kako u meni postoji mala nedoumica.”
6 thoughts on “Mourinho: Ostajem u Interu 99,9%

 1. irriducibile

  AH, ISPOVIJEDAO SE MORATTIJU..PA MOGAO JE I PREŠUTIT ALI OČITO HTIO SI JE JOŠ VIŠE NABIT CIJENU.NE DOPADA MI SE TO,AL ŠTO ĆEMO, TO JE BUSINESS…I JOŠ KAŽE DA TKO DOĐE U REAL MOŽE SE NAZVATI SRETNIKOM, SVAŠTA…

 2. mimi19

  Bas sam sad citao u talijanskim medijima, da Mourinho ima klauzulu u ugovoru ( 7 mil €) kao odstetu Interu, a cini mi se da je Perez najavio bas tu opciju da ga pribavi, pa ako mu je do jos vise love slobodno neka ide, mislim koliko je covjeku potrebno na onih 9 mil €. Sto se mene osobno tice, necu plakati.

 3. nraguz

  Necu ni ja plakati za njim, ali bi mi glupo bilo da sad opet mijenjamo. Postavljen je valjda neki plan, a sad ako dodje netko drugi sve pada u vodu i radi se projekt iz pocetka. A ako stvarno ode, onda je to najodvratniji covjek na svijetu! Nakon sto je rekao kako on u Interu radi projekt za buducnost i sve to… No tko zna jeli ikakvog plana bilo.
  Danas je izvor blizak Perezu rekao kako je Mourinho kazao Perezu da mu je Real prva opcija, no to su samo nagadjanja.

Odgovori