full screen background image

Lisandro Lopez spašava Mirandu i Škriniara

Lisandro Lopez spašava Mirandu i Škriniara

Andrea Ranocchia više nije sam…

Luciano Spalletti dobio je željenu prinovu u obrani Intera. Miranda i Milan Škriniar sada osim Ranocchije imaju novu alternativu. Naime, nakon teške ozljede mladog Zinha Vanheusdena Inter je spao na samo tri centralna braniča što je svakako malo i razlog za brigu trenera Spallettija. Sada je iz Benfice stigao Lisandro Ezequiel Lopez.

Argentinski branič stiže na posudbu s pravom otkupa na kraju ove sezone.

Prijelazni rok time ne završava, jer Piero Ausilio je potvrđeno viđen u Barceloni gdje završava transfer Barceloninog Rafinhe. Isto je tako potvrđeno kako je Ausilio večerao sa Pastoreovim agentom u jednom milanskom restoranu, iako je Simonian novinarima izjavio da se nije pregovaralo o PSG-ovom igraču.

Zanimljivo je kako je najkompliciraniji transfer onaj Ramiresa iz Jiangsua. Klub je kao i Inter u vlasništvu Suninga, trener Capello ne zaustavlja svog igrača, sam Ramires bi rado u Milano, ali transfer nikako da se realizira. Navodno se kineski vlasnici boje reakcije navijača Jiangsua koji se bune protiv prodaje svojih najboljih igrača. Ramiresov agent je u Milanu gdje će se danas ili sutra sastati sa Walterom Sabatinijem.

Što se odlazaka tiče, Gabriel Barbosa vrlo je blizu prelaska u Santos. Benfica je dala zeleno svjetlo, sada se čeka samo Inter.
Odgovori