full screen background image

Hladan tuš uzavreloj proslavi

Nakon pobjede Intera koja je uveličala veliku proslavu na Meazzi govorili su mnogi, u biti svi zaslužni za 17. naslov. Svi su ponavljali isto, euforija i veselje ozirala se sa lica i očiju svakog pojedinca, čak i onih koji su na vjerovatnom odlasku (Mancini, Crespo, Cruz…). Mourinho je rekao kako je bitno da smo pobijedili jer sinoćnje slavlje ne bi u suprotnom imalo smisla.
No jedan je čovjek veliku festu zalio ledenom vodom. Zlatan Ibrahimović. Za vrijeme utakmice žalio se svakome, najljutio se na Balotellija jer mu nije dodao loptu da zabije gol kada je Mario išao sam na golmana. Potom je tražio zamjenu, ali Mourinho ga nije poslušao. I na njega je koncentrirao svoj bijes dobacujući mu: “Mijenjaj me, zar nisi shvatio, mijenjaj me!”
Nakon utakmice rekao je kako se uopće ne ljuti na Balotellija, kako mu uopće nije bitno biti najbolji strijelac i da bi ubio Marija da nije zabio na prazan gol. Zamjenu je tražio zbog umora, ali sve je to govorio bez osmjeha, ozbiljnim licem. Bio je usamljen u svom raspoloženju. S druge strane Mourinho opovrgava sve: “Na poluvremenu sam rekao momčadi da igra za Ibru kako bi bio najbolji strijelac. To nije samo njegov cilj, već cilj cijele momčadi. Balotelli je jos mlad, naivan i nije shvatio poruku” kudio je Mourinho SuperMarija koji je postigao super pogodak. Na kraju je Ibra jos jednom ponovio, demantirajući vlastitu izjavu od subote kada je rekao kako sigurno ostaje: “Ne znam gdje ću biti u budućnosti, ništa ne mogu garantirati. Ja sam igrač koji daje sve od sebe i to ću raditi još dvije utakmice, a onda ćemo vidjeti. Sigurno nisam čovjek koji može ostati na jednom mjestu cijeli život.”
Massimu Morattiju ništa sinoć nije moglo pokvariti raspolozenje: “Eh, ne bi to bio Inter kada se u savršenoj noći proslave i smijeha ne bi dogodilo nešto negativno. Oduševljava me kapacitet ovog kluba u takvim stvarima” uz smijeh je rekao predsjednik. “Da li ostaje? Ne znam, mislim da da, šanse su 90%.”




3 thoughts on “Hladan tuš uzavreloj proslavi

  1. irriducibile

    Bez obzira što je puno napravio ja bih volio da ode.Ne voli on klub kao drugi,Crespo Zanetti itd…Nije interistički ni malo,bahat,prepotentan,nije njemu tu mjesto, nek se dalje on dokazuje i seljaka.Bit će nama dobro i s Crespom i Militom..

  2. danijel1908

    iskreno i volio bi da ode..igramo bolje bez njega.previse se forsira lopta njemu i ceka neki njegov potez…za te pare mozemo kupiti svasta nesta…modrica i nekog predobrog napadaca i jos od predsjednika uzet nekih eura i kupit nekog dobrog stopera…prica se nesto da ce probati dovesti vidica

Odgovori