full screen background image

Mancini II neuspjeh, sljedeći je Frank de Boer

Mancini II neuspjeh, sljedeći je Frank de Boer

Erick Thohir ipak je pobijedio…

Predsjednik Intera i Michael Bolingbroke ipak su uspjeli u svom naumu da se riješe Roberta Mancinija. Kasno sinoć potpisan je raskid ugovora s dosadašnjim trenerom kojem će biti isplaćena odšteta za prijevremeni prekid suradnje.

Istovremeno, Piero Ausilio je sve dogovorio s Frankom de Boerom i prezentacija novog trenera trebala bi se dogoditi u srijedu ili četvrtak.

Mancini tako svoju drugu eru u Interu završava neslavno, bez trofeja i preciznog identiteta momčadi.
5 thoughts on “Mancini II neuspjeh, sljedeći je Frank de Boer

 1. nraguz

  Umjesto da su donijeli stabilnost u klubu, Kinezi su napravili totalni kaos (Thohira ne želim uopće spominjati u svemu ovome). OK, idiot ne želi Mancinija, sve u redu. Ali zašto de Boer, što je on to napravio kao trener da zasluži Inter? Bio s Ajaxom prvak 4 puta zaredom? Super, vjerojatno bi i netko od nas to bio da vodi Ajax u Nizozemskoj. Čovjek koji veze nema s talijanskim nogometom dolazi voditi jedan od tri giganta. I to dva tjedna pred sezonu… Daj Bože da se varam, ali ode još jedna sezona. Najmanje…
  Već nas zajebavaju po Internetu (ne korisnici, već ugledni novinari) kako u Interu vlasnik izgleda više ništa ne odlučuje – kažu Moratti je doveo Mancinija kad je imao 30% vlasništva, a potjerao ga Thohir koji sada također ima 30% vlasništva.
  Ovdje se uopće, što se mene tiče, ne radi o tome jeli Mancini zaslužio dobiti daljnje povjerenje ili ne, već se radi o klubu, o stabilnosti, o tempistici svega što se radi, o autoritetu i hijerarhiji, o načinu… Klub nam je u totalnom kaosu koji kreće s vrha i ponavljam da dok se to ne riješi ne možemo biti Inter bez obzira tko je trener i koji su igrači.

 2. Epid Aurus

  ma sve je to u sferi hipotetike, to ne znamo. ali meni je najtragičnija situacija da smo mi prošli pripreme s trenerom kojemu se sapuna daska i on to zna. dakle, pripreme bačene u vjetar. meni se plače, jasno da nam se smiju. i ja bi se smijao da ne plačem. dovodimo trenera koji će se uhodavati u toku prvenstva. pa jasno ko dan da je izgubljena godina..

 3. J.Zanetti4

  treba podsetiti da je Inter prosle sezone čak i mogao do Lige Prvaka, ali je uprava Rome dala otkaz Garsiji i doveli su Spalettia, što je bio pred kraj sezone pozitivni šok za igrače koji su sa nekoliko vezanih pobeda osigurali 3.poziciju i čak zapretili Napoliju za 2.mjesto!!

  Ovaj period sa Mancinijem u pripremnim tekmama je bio katastrofalan… Nadam se da ce dolazak De Boera biti pozitivan šok i da će igrači konačno stisnuti muda i početi da igraju fudbal

  ne znam kako ce se De Boer snaci, ali po mom mišljenju je Mancini neznalica koji kiksa bespotrebno u mnogim utakmicama zbog kasnih poteza i rekao bih amaterskih poteza sa izmjenama

 4. Epid Aurus

  evo, što zanetti kaže.. doveli su spalettija usred sezone koji je napravio pozitivni šok i napravio strahovit niz.
  s druge strane, nama je mancio također došao usred sezone, al on je tražio svo vrijeme svijeta i uzeo si za pravo da mu je orošteno sve što radi. čisti alibi. prijatelju, ti si masno plaćen da napraviš rezultat, a ne da upropaštavaš sezonu pod krinkom priprema za sljedeću.
  spaletti je pravi primjer. i dokaz koliko se trenerski posao glorificira, a stvar je banalno jednostavna. ili si talentiran ili nisi kao u svemu drugom..

Odgovori