full screen background image

Tottenham – Inter 6:1

Tottenham – Inter 6:1

Tottenham-Inter 6-1 (2-1)

Strijelci : Kane (T) rig. 5 ‘and 57’, Perisic (I) 23 ‘, Lamela (T) 40’, Alli (T) 52 ‘Janssen (T) 65’, Harrison (T) 77 ‘

TOTTENHAM : Vorm (from 46 ‘Lloris); Walker (from 46 ‘Trippier), Alderweireld, Carter-Vickers, Rose (from 46’ Davies); Dier (85 ‘Amos), Mason (from 46’ Winks); Lamela (from 81 ‘Edwards), Eriksen (from 46’ Janssen), Alli (from 75 ‘Harrison); Kane (62 ‘Janssen). Trener: Pochettino.

INTER : Handanovic; D’Ambrosio (from 75 ‘Yao) Miranda (from 75’ Ranocchia), Murillo, Ansaldi (60 ‘Erkin); Brozovic (60 ‘Felipe Melo), Kondogbia; Biabiany, Banega (60 ‘Jovetic), Perisic (60’ Nagatomo); Icardi (75 ‘Bessa). Trener: Mancini. Neiskorištene izmjene: Carrizo, Berni, Palacio.

Sudac : Edvartsen

Žuti kartoni : Mason (T), Alli (T), Felipe Melo (I), Lamela (T)
7 thoughts on “Tottenham – Inter 6:1

  1. Dexter

    Prema onome što je sam Mancini izjavio nakon utakmice s PSG – om iz novog rukovodstva su mu signalizirali da će se klub u budućnsti puno više oslanjati na omladinski pogon. I tako je prisiljen pojačano forsirati mladce da bi vidio na koga od njih možda može računati u kontinuitetu. Kad se toj skupini većinom kvalitetom limitiranih mladih igrača pridoda jedna hodajuća katastrofa tipa Ranocchia, za kojeg niti u jednoj Genovi nije bilo mjesta (shvatili ljudi za 6 mjeseci ono za što je našima trebalo 3 – 4 godine – da lika treba negdje zasaditi, pa da barem nekome hlad učini), dobiju se ovakve rezultatske katastrofe. Sva sreća što se radi o pripremnim utakmicama, koje rezultatski ne znače ništa, ali da je lijepo za vidjeti, nije. Jesmo li uopće ikoga dobili na ovim turnejama?

    1. EL CUCHU 19

      Dexter druže,30.6. 2019. dan je kad će horrorochia napustiti naš klub(ako mu neki jrk ne produži ugovor)….nećemo se toga nikad riješiti,neka ga gazde odvedu u neku kinesku zabit,u neki šator neka radi neke bedževe Intera,veća bi bila korist….

Odgovori