full screen background image

Inter – 17 velikih poglavlja

Inter slavi!!! Iako je Murinho rekao kako će neovisno o rezultatu utakmice Udinese – Milan svi na spavanje u 22:30 tako naravno nije bilo. Fešta u Appiano Gentielu bila je ogromna, a piazza Duomo u Milanu bila je prepuna crno plavih obilježja. Sam Mourinho skakao je i pjevao zajedno s Morattijem kojem je 17. naslov stigao točno na 64. rođendan, Zanettijem i ostalima.
Izdvajamo kratke izjave u euforiji oko 17. naslova prvaka Italije.

Moratti: “Prekrasan poklon za rođendan, u biti malo previše! Šalim se, zasluženo osvajamo scudetto, imamo velike igrače i oni to zaslužuju. Četiri godine zaredom nije lako osvajati naslove. Igrači se puno žrtvuju i na tome im veliko hvala. Promijenili smo trenera, ali nastavili u istom smjeru što dokazuje kakav karakter i duh ima ova momčad. Zahvalio bih se Milanu i Juventusu također. Moja je dužnost da Inter bude velik. Posvećujem ovaj naslov onome tko je bio veći od mene – svom ocu Angelu. Naravno, posvećujem ga i navijačima, ali i Mourinhu.”

Zanetti:
“Koja čast! Čast je biti članom ovog kluba. Ova generacija ulazi u povijest sa četiri uzastopna naslova. Sedamnaesti scudetto je poseban, ima ogromnu vrijednost. Posvećujem ga svojoj supruzi Paoli i svoje dvoje djece, jer bez obitelji ništa od ovog ne bi bilo moguće.”

Ibrahimović:
“Sljedeće godine ćemo sve osvojiti!”

Mourinho: “Ljut sam, jer je momčad morala biti u krevetu u 22:30, a nastavili su slaviti. Razumijem ih. Ja se još ne osjećam simbolom Intera, još moram puno raditi i shvatiti, ali probat ću već sljedeće godine.”
appiano1 appiano2 FBL-ITA-INTER-FANS FBL-ITA-INTER-SCUDETTO FBL-ITA-INTER-SCUDETTO duomo3 duomo6 duomo8 duomo9 duomo11 duomo-1 FBL-ITA-INTER-SCUDETTO duomo4 duomo12 FBL-ITA-INTER-SCUDETTO FESTA SCUDETTO INTER FESTA SCUDETTO INTER FESTA SCUDETTO INTER SOCCER-ITALY/ SOCCER-ITALY/ FBL-ITA-INTER-SCUDETTO
4 thoughts on “Inter – 17 velikih poglavlja

Odgovori