full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
 • :
 • :

INTER – PALERMO 2-1

28kolo,16.03.2008
Milano, stadion”G.Meazza” , sudac: De Marco, žuti kartoni: Migliaccio, Rinaudo, Guana, Crespo, Materazzi
1: o – Vieira 5′, 1: 1-Materazzi( ag) 26′, 2: 1- Jimenez35′
INTER: J. Cesar, Maicon, Burdisso, Materazzi, Chivu, Vieira( Rivas) , Zanetti, Cambiasso, Jimenez( Figo) , Ibrahimović( Crespo) , Cruz
ostale rezerve: Toldo, Solari, Pele, Suazo trener: R.Mancini
PALERMO: Fontana, Zaccardo, Rinaudo, Biava, Cassani( Cavani) , Guana( Tedesco) , Migliaccio, Simplicio, Balzaretti, Amauri, Miccoli( Janković)
ostale rezerve: Agliardi, Caserta, Bresciano, Barzagli trener: Guidolin
3 thoughts on “INTER – PALERMO 2-1

 1. fanatico

  Prvo poluvrijeme odlično:Igra solidna ,sa puno trke i želje,šanse,ljepi potezi…Drugo ,opet po starom a trener posebna priča.Zbilja je majstor da unese nervozu u ekipu sa svojim suludim izmjenama.Ne znam samo sa kojom idejom vadi baš one koji igraju dobro.Naravno da igrači ne smiju reagirati,pogotovo, na terenu ali on zbilja pretjeruje,blago rečeno.Danas je opet potvrdio to svoje,sada već pravilo.Mislim da sa držanjem nekih do besvjesti neučinkovitih(napr.Cruz), daje još jedan povod nezadovoljstvu.Gde su sad njegove čuvene rotacije.Rotira do besvjesti onda kad igrači igraju dobro a kad treba rotirati u slučaju ne učinkovitosti onda neki imaju kredit do krova.Trpi rezultat ali što je najgore kvari se dobra atmosfera u momčadi.

 2. Dexter

  Koliko god mi Jardinero bio drag slažem se da bi ga trebalo malo stavit na hlađenje, jer ga ima već neko vrijeme gol nikako ne ide.
  Jučer je utakmica odrađena sasvim pristojno, onako šampionski, točno koliko je trebalo. Vieirina partija bila je sjajna i stvarno me podsjetio na onoga Vieiru iz najboljih dana. Figo je unio prijeko potrebno tehničko osvježenje u drugom dijelu, a Jimenes je u prvom zaista bio odličan, ali je kasnije opravdano zamijenjen, jer je neigranje u kontinuitetu ipak učinilo svoje.
  Svakako odličan završetak jednog turbulentnog tjedna, koji nas je mogao stajati mnogo čega, a ovako će se s još jednom dobrim rezultatom vratiti prijeko potreban mir.

 3. fanatico

  Zadnji gol Cruza 30.01. u kupu protiv Juventusa(3:2).Ja bih ovaj tjedan zaključio u srijedu.Imamo teško gostovanje u Genoi,dok će Roma sigurno dobiti Lazia.Vieira još puno toga može dati,samo da smiri živce i da ga povrede ostave ,konačno,na miru.

Odgovori