full screen background image

Ugovor s Militom sljedeći tjedan, u lovu na Robbena

Dok se naši igrači pripremaju za utakmicu sa Sienom koja bi nam mogla donjeti 17. scudetto talijanski mediji prepuni su raznih napisa o sljedećoj sezoni Intera. Naime, u utorak su se trebali sastati Moratti, Branca, Oriali i Mourinho kako bi posložili kockice za naredni prijelazni rok. Prva i najkonkretnija želja zasad je Milito. Igrač je već proteklog tjedna rekao “da” Interu, ali ugovor još nije potpisan. Pošto se za usluge Argentinca zainteresirao i Manchester United Militov agent Hidalgo sada od Intera traži četverogodišnji ugovor uz 4 milijuna EUR godišnje umjesto dogovorene tri godine i 3,5 milijuna godišnje. Hidalgo je rekao: “Milito je sigurno igrač Intera i već sljedeći tjedan očekujemo potpis ugovora kada će se sastati Massimo Moratti i predsjednik Genoe Preziosi. Siguran sam kako ćemo se dogovorit oko detalja, jer me s nerazzurrima vežu samo uspješni dogovori.”
S druge strane u Inter se vraća Quaresma, jer Chelsea ga definitivno ne želi angažirati za stalno. Prema nekim izvorima Quaresma će biti prodan Benfici gdje ga sljedeće sezone navodno očekuje Felipe Scolari. Kako bi popunili prazninu na krilima u Interu su već poslali zahtjev za Robbena, dok bi u zamjenu prema Madridu krenuo Amantino Mancini. Isto tako, kruži glasina kako je Zlatan Ibrahimović, unatoč opovrgavanju takvih navoda, već potpisao predugovor s Barcelonom.
Hernan Crespo rekao je pak kako želi ostati u Interu, ali pod određenim uvjetima: “Nikada nisam izrazio želju da odem, zaista želim ostati u Interu. Naravno, to nije do mene već do kluba. Navijači me vole i cijene, ali klub će odlučiti. Ja smatram kako sam unatoč malo prilika koje sam dobio pokazao da mi je mjesto ovdje, a nikada nisam radio probleme. Ono što ja želim jest da mi se pojasni situacija i u tom slučaju bih rado ostao.”
3 thoughts on “Ugovor s Militom sljedeći tjedan, u lovu na Robbena

  1. fanatico

    Bojim se da opet počinjemo raditi gluposti u transferima. Teško mi je to reći ali moram biti iskren a i činjenice su neumoljive da omraženi Juventus UVJEK kupuje točno što mu treba i to čak niti ne plati puno. Nitko u Italiji nema tako uspješne transfere i to već gooooooodinama. Očigledno da nije samo Moggi taj krivac.

Odgovori