full screen background image

Ranocchia u Sampdoriji – Eder u Interu

Ranocchia u Sampdoriji – Eder u Interu

Andrea Ranocchia je i službeno pojačao klub iz Genove, gdje će ostati na posudbi do kraja sezone.

Štoper ‘Nerazzurra’ je, nakon obavljenih medicinskih pregleda, službeno predstavljen na stadionu ‘Luigi Ferraris’.

Talijanski štoper se na ovaj korak odlučio kako bi vratio karijeru na pravi kolosjek. On se nada da bi dobrim igrama u dresu Sampe mogao da se nametne selektoru ‘Azura’, Antoniu Conteu, uz nadu da će se naći na listi putnika na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Predsjednik Sampdorije, Masimo Ferero, prezadovoljan je dolaskom 27-godišnjeg fudbalera, i smatra da će biti značajno pojačanje.

Dobra suradnja između dva kluba se tu ne završava. Sa Ederom je sve gotovo i napadač bi trebalo sutra da potpiše ugovor sa Interom vrijedan 1,5 miliona eura po sezoni.

Točnije, prvo bi došao na posudbu koja će biti plaćena 1,5 miliona eura, da bi kasnije potpisao gore spomenuti ugovor do 2020. godine. Sampdoria bi dobila 10 miliona eura na ime obeštećenja.

Nije to sve što se tiče saradnje Intera i Sampdorije ove zime, takođe Dodo je na pozajmici u Sampdoriji od ovog siječnja, a čak ni ovde nije kraj. Roberto Soriano bi trebalo da pojača Inter pošto je sve dogovoreno, ali tek od ljeta. Naime, Sampdorija je prihvatila ponudu za njega, postaće odmah fudbaler Intera, ali će ostati na posudbi u Sampdoriji do kraja ove sezone.
2 thoughts on “Ranocchia u Sampdoriji – Eder u Interu

Odgovori