full screen background image

Zico želi Crespa u Feneru

Turski mediji pišu o izjavi trenera Fenerbachea da želi po svaku cijenu dovesti našeg Hernana Crespa.Ove sezone je Mancini totalno zapostavio sjajnog argentinca i daje mu minutažu na kapaljku.Zaslužio je malo kredita i strpljenja,makar dvije-tri utakmice u nizu.Cruz ima obilat kredit a nikako da proradi.Crespo je,po meni,kompletniji igrač od njega,više sudjelujeu igri i bolje pokriva prostor a za nijansu je i u igri glavo jači.Zico je uporan i na sastanku sa predsjednikom kluba je tražio kao nagradu ,za plasman u ¼ finale Lige prvaka,isključivo dovođenje Crespa!Ne bih se iznenadio i da mu to uspije jer smo mi majstori prodati ono što je dobro.
4 thoughts on “Zico želi Crespa u Feneru

  1. Dexter

    Ne slažem se da je Crespo kompletniji igrač od Cruza. Cruz je trenutno u krizi gola, ali je tijekom zadnjih par sezona u Interu dokazao da je jedan od malobrojnih napadača koji itekako u igri koristi ne samo napadačku tehniku, nego i pamet. Crespo se je tijekom svoje karijere itekako dokazao, pogotovo na velikim utakmicama,to je istina. Međutim Cruz, po meni, nije ništa lošiji od njega.

  2. Dexter

    Nisam sinoć baš imao vremena pisat, jer sam žurio na posao. Imaš ti pravo, Crespo je odličan, mada definitivno na zalazu karijere. Međutim, mislim da su nam usporedbe ipak malo pogrešne, jer oni dvojica i nisu baš jednak tip napadača. Crespo je više tip strijelca, bez pretenzija za više kontakata s loptom, dok je Cruz, onako više napadač, koji osim što je gol igrač, zna i može predriblati, asistirati, samim tim i više sudjelovati u igri.
    Crespo je, slažem se, trebao dobijati više šansi ove sezone, ali sad što je tu je, Mancini ga treba do kraja pokušati najbolje iskoristiti, jer će mu sad trebati apsolutno svi igrači, a posebno oni s kojima ratuje, poput Luisa Figa koji je definitivno trebao ući već na poluvremenu utakmice s Liverpoolom, te je, naljutivši se na Mancinija, kad ga je ovaj htio ubaciti u igru nakon što se primio gol, zasigurno ispao bolji taktičar od našega dičnoga trenera.

Odgovori