full screen background image

Raiola: Ibrahimović je sretan u Interu

Predsjednik Intera Massimo Moratti u uredu Sarasa primio je Mina Raiolu, agenta Zlatana Ibrahimovića. Sastanak je trajao sat vremena, a nakon toga Raiola je napokon jasno progovorio kamerama Telelombardije.
“Odnos Intera i Zlatana je snažan, a ako su i postojale sitne nesuglasice one su riješene. Zlatan je sretan ovdje i tu će ostati. Ne traži nikakve nove uvjete, ulaganja ili garancije. Ljepota ovog kluba je otvorenost u dijalogu. Zlatan je poznat kao igrač koji voli mijenjati sredinu pa ne mogu reći kako će u Interu ostati zauvijek. Njegova karta je u rukama Intera. Inter odlučuje hoće li on otići, a ne Zlatan. Stoga nije rečeno kako ce Zlatan otići svojom voljom. Vjerovatno nikad neće biti zastava Intera, ali danas je igrač Intera i daje sve za ove boje. Ne vjerujem da će otići ovog ljeta. Ciljevi Intera su visoki i to je u redu.”
Temu o Ibri završio je komentirajući njegov odnos s navijačima: “Ispričati se? Zašto? Jeli lijepo nekome zviždati? Što je trebao napraviti, pokazati im srce? Ako me pitate jeli se pokajao odgovor je ne. Neće biti kazne za igrača i to je sasvim normalno. Klub se uopće ne ljuti. On je igrač koji uvijek izražava svoje mišljenje i 95% navijača je uz njega. Oni koji nisu, njih bi trebalo kazniti, a ne čovjeka koji je zaposlen u Interu već tri godine.”
Raiola je potom komentirao i status još jednog svog štićenika,Maxwella: “Odnosi Maxwella i Mourinha bitno su se popravili, blizu je potpisa novog ugovora. Naravno, odnosi s klubom oduvijek su bili uistinu fantastični.”
4 thoughts on “Raiola: Ibrahimović je sretan u Interu

  1. nraguz

    Ne, ovo je istina. Sad, pitanje je jedino lazu li svi ti ljudi kada govore. Ja obicno patke ne objavljujem, vrlo rijetko, jer moglo bi se svaki sat nesto novo objaviti. No tu obicno nema nicijih izjava, samo novinarska naklapanja. Nastojim uvijek objaviti tekstove u kojima je nesto konkretno, dakle doslovne izjave aktera. Kao sto sam rekao, pitanje je onda samo lazu li akteri direktno u mikrofone.

  2. Valentino

    Bojao sam se da bi “plačenik” kakav je Ibrahimović mogao otići ovog ljeta,ali na svu sreču kako pišu novine i drugi mediji neće i to je jako bitno za Inter jer ima igrača s kojim može graditi budučnost,ali do kada ako Inter ne uzme ligu praka mislim da On više neče ostati,pa sada moraju kupiti barem 3 ili 4 extra igrača da se neš napravi.
    Moratti nema šanse da ga proda on je NJegovo zlato i mislim da nema tih para da ga pusti ukoliko Zlatan to nebi zahtijevao.

Odgovori