full screen background image

Prodaja je bila pametan potez

Prodaja je bila pametan potez

Massimo Moratti je govorio za Mediaset:

“Nemam nikakvog kontakta sa Interovim financijama i ne radim na Financijskom Fair Playu, ali prodaja Kovačića je po meni dobar potez. On je igrač koji je ovdje ostao dužan i može još puno pokazati. Mateo je bio moja posljednja kupovina i koštao me je oko 14 mil Eura. Nisam ni sretan ni tužan što je otišao, ali ponavljam, to je po meni dobar potez.”

Na kraju je Moratti govorio da li bi nešto promjenio u novom Interu:

“Još uvijek niste sve vidjeli od njih, sačekajte malo i vidjet ćete.”
3 thoughts on “Prodaja je bila pametan potez

 1. Io.Sono.Interista

  Kažu mudri ljudi “starost – ludost”, a Vi ste gospodne Moratti izgleda malo poludjeli.
  Kad je kupio Kovačića riskirao je, pa se sad predomislio i odlučio riskirati manje. Gotovo svi stručnjaci čija sam mišljenja čitao posljednjih dana, a i svoje dijelim sa njima, govore da je ovo najveća pogreška interovog menadžmenta od prodaje Coitinha, ali da će biti puno veća od potonje, jer je Kovačić igrač iznimnih kvaliteta.
  Naravno, uz sve to nitko se nije zaboravio sjetiti slučaja Pirla, Coutinha, Ronalda i td.
  Rezultatski bljesnemo svakih 10 do 20 godina, ali klupski menadžmet nam blješti STALNO!

 2. Cule

  40 m za igraca koji pokaze par poteza u 10 utakmica, da 8 golova u 100 i nekolicinu asistencija mozda i vjerovatno nije tako lose :)) sta bi bilo kad bi bilo ostaje da se vidi…. opet on mi je bio najmiliji igrac i zao mi je sto je otisao! nije se dovoljno afirmisao i pitanje je i bili… tacno sam osjetio dolaskom kondogbije da mu nekako nema mjesta kod ovog velikog strucnjaka manekenskog!
  P.S. joveta ce biti bolja 10-ka! bude li zaigrao kao u firenci ima nade 🙂

 3. Joxer986

  ma nema Inter trenera za takvog igraca kao sto je Kova, a bogami, jos manje je to Benitez, ocekujem da nam se Kova vrati kroz 3 sezone za 3mil na posudbu i 12 na kraju sezone, hahahhahahaha, kad propadne kao i Cambiasso nekada cekajuci svoj tren u Galacticosima

Odgovori