full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
 • :
 • :

Jovetić stigao u Milano

Jovetić stigao u Milano

Stevan Jovetić novi je igrač Intera…

Crnogorac je jutros stigao u Milano, gdje će nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor s Interom. On će vrijediti četiri sezone, a Jovetić će dobijati 3,2 mil. eura po sezoni. Manchester City će pak dobiti tri milijuna eura za dvogodišnju posudbu nakon čega će uslijediti još 12 za obavezan otkup igrača.

Bivši napadač Cityja odrekao se prava na svoj imidž predavši ih Thohirovom klubu. Po dolasku u milansku zračnu luku Malpensa Jovetić je izjavio: “Sretan sam što sam se vratio, znam da navijači očekuju puno od mene. Fizički sam jako dobro.”

Isto tako, vrijedi spomenuti kako je posljednjih dana Inter riješio i prodaju Slovenca Renea Krhina u španjolsku Granadu.
9 thoughts on “Jovetić stigao u Milano

 1. Io.Sono.Interista

  Dragi moji interovci, ne sječam se kada ste zadnji puta bili ovoliko malo aktivni, čak i oni koje viđam kao stalne komentatore.

  Razmišljam što bi mogao biti uzrok: da li loši predsezonski rezultati, ili pojačanja koja ne mogu dovoljno uzbuditi vaše navjačke strasti?
  Ili ste možda samo na godišnjem odmoru, pa ste pod GO odlučili staviti Inter. 🙂

  Ugalavnom, da malo i prokomentiram najnovije očigledno pojačanje Intera, Jovetića. Odmah moram reči zvuči sjajno, no kao i druga imena koja

 2. Io.Sono.Interista

  [došlo je do nekakve pogreške pa nastavljam u sljedećim redovima]

  …su potpisala za Inter ove sezone, on je također došao “tražiti bolju formu”, što je znači da su njegove najbolje igre iza njega, no s druge strane sigurno je i motiv da se trudi u buduće, a za to ima kapaciteta.

  U svakom slučaju, zaključak je da svi ti igrači imaju “nekakvo ime”, no tek moraju pokazati da vrijede i da su dostojni nositi dres Intera.

  Jedan od igrača kojeg teško prežaljujem je Salah, koji mi se čini kao veliki dobitak za svaku momčad koja ga potpiše, a osim toga i puno bolje rješenje od Perišića, uz poštovanje prema njemu.

  Izgleda da je uprava dala sve od sebe da dovedu najbolje što mogu, kombinirali su “sreću i mogući potencijal” na svojim pulenima, a vrijeme će pokazati što im posao zapravo vrijedi.

  Machini je dobio puno više nego njegovi prethodnici, stoga će dobrim djelom biti odgovoran za rezultate, a nadam se da će biti izvrsni!

  1. Icardi9

   Ja zadovoljan, ne bih se slozio da su najbolje igre iza njega jer ima 26 godina, samo da nema peh sa ozljedama, zaista je odlican, drugaciji napadac od Palacia i Icardia, ume da izdribla, da napravi visak, ima dobar udarac sa distance i tako dalje.

   Sto se tice Salaha da razjasnimo malo: Sa dovodzenjem Mirande 1 mesto NON EU je popunjeno, u Italiji 2 su max. U Interu su odlucili bolje Jovetic nego Salah, sad kad je dosao Jovetic, zato toliko zele Perisica da bih Mancini imao i bocni napadac! Po meni odlican igrac sjajan i levom i desnom, brz, prodoran, dobar realizator!

 3. Epid Aurus

  handanović
  montoya miranda medel murillo
  kondogbia kovačić
  jovetić hernanes perišić
  icardi

  fali nami nasušno lijevi bek, a s ni desnim nisam sretan ! ovo naprijed izgleda moćno, mada će nas sigurno mancini iznenaditi s nekom njegovom fiks idejom, tipa brozović prije hernanesa. medel u vezi nema mjesta, volio bih ga vidjeti u obrani.. lijevi bek ajmo dovest, treba se uigrati !!!

  1. Io.Sono.Interista

   Murillo nije bek i nećeš ga vidjeti na toj poziciji, a medel će biti zamjena zadnjem veznom zbog toga jer smo pretrpani na stoperskim pozicijama.
   U sredini će igrati trojica, tako je bilo prošle sezone, a sve pripremne utakmice smo igrali tako i ove, pa prema tome umjesto hernanesa vjerojatno uskače Brozović na desnog veznog.
   Napad će kombinirati sa tri u liniji gdje će krila biti Jovetić i Shaqiri (Perišić), ili dva napadaća Icardi – Jovetić, a iz leđa ponovo Shaqiri (Perišić).
   To su formacije koje je momčad igrala u pripremnim utakmicama i siguran sam da će na tome i ostati.

 4. Epid Aurus

  shaqiri sigurno odlazi, a očekuje se dolazak još barem dvojice igrača. prije svega, hitno treba riješiti pitanje lijevog beka. s obzirom da imamo tri vrhunska stopera miranda, murillo, medel, možda bi trebalo razmisliti o 352 varijanti.
  u svakom slučaju, jedino u što sam siguran je da je naš trener najveći uteg kluba.

Odgovori