full screen background image

Odigrati dobrih 45 min nije dovoljno

Odigrati dobrih 45 min nije dovoljno

Nakon poraza od Juventusa, izjave za medije su dali Mancini, D’Ambrosio, Kovačić:

Mancini: “Tužne stvari se dešavaju u fudbalu. Nekada se dese greške i morate ih prihvatiti. Kreirali smo puno šansi u šrvom poluvremenu, ali nažalost kada smo trebali da uduplamo prednost, to nismo uspjeli. U ovakvim utakmicama nije dovoljno da odigrate dobrih 45 minuta. Europa liga je sada daleko nakon ovog poraza, ali sada nam preostaje da sagradimo ekipu sa iskustvom i dovesti grače koji su igrali ovakve utakmice.”

Inter u budućnosti?

“Potrebni su iskusni igrači uz koje će mladi učiti i postizati bolje rezultate. Za sada se mladi sporo razvijaju, a oko iskusnih igrača svi brže rastu” – zaključio je Mancini

Danilo D’Ambrosio: “Pokušali smo pobjediti naš strah, želeli smo pobjedu, ali na kraju ipak nismo uspjeli što je ostavilo gorak okus u ustima. Koja formacija ti najviše odgovara? Igrao sam u nekoliko: u 4-2-4 formaciji kod Venture u Torinu, ali moja omiljena je 4-4-2 ili 4-3-3.”

Kovačić: “Sigurno je ovo poraz koji puno boli. Primili smo dva glupa gola i teško je to objasniti jer to su greške koje nam se često događaju. Problem sa San Sirom? Da, loše igramo kod kuće, moramo dati više našim navijačima”.

Hrvatski veznjak govorio je i o svojoj budućnosti u klubu:
“Zadovoljan sam ovdje i svaki puta kada izlazim na ovaj travnjak želim dati sve od sebe. Mancini? Često mi daje savjete vezane uz nogomet, ali iz sfere privatnog života”, kazao je Kovačić.
Odgovori