full screen background image

Zanetti: Vratićemo Balotellija ako Mancini to želi

Zanetti: Vratićemo Balotellija ako Mancini to želi

 

Inter je otvoren za povratak Marija Balotellija u klub. “Nestašni” Mario bio je član nerazzurra od 2007. do 2010. godine kad je napustio Inter nakon niza incidenata, koji su i kasnije obilježavali njegovu karijeru.

No, potpredsjednik Intera Javier Zanetti, čiji je dres s brojem četiri ovog tjedna umirovio milanski klub, najavio je “kako je u nogometu sve moguće.”

“Ako trener Mancini bude želio Balotellija, sigurno ćemo se potruditi dovesti ga. Siguran sam da bi Mario, da je ostao u Interu, puno brže sazrio”, kazao je Zanetti koji je s Balotellijem dijelio svlačionicu kroz par sezona.

Roberto Mancini vodio je Balotellija u Manchester Cityju, a odnos trenera i igrača bio je vrlo buran. Ove sezone, talijanski napadač vratio se na Otok, nakon što je igrao u Milanu, ali sezona u Liverpoolu nije mu uspješna, u 28 utakmica zabio je tek četiri gola.

No, Balotelli nije glavni cilj u ljetnom prijelaznom roku, što se tiče napadača. Inter želi dovesti Argentinca Paula Dybalu, koji je odličan u Palermu ove sezone.

“Upoznali smo se na humanitarnoj utakmici moje fondacije. Vrhunski je igrač i napravit ćemo sve da ga dovedemo. S Icardijem i Dybalom, imali bismo jedan od najboljih napada u Serie A. No, oko tog transfera želimo raditi u tišini”, kazao je Zanetti.
2 thoughts on “Zanetti: Vratićemo Balotellija ako Mancini to želi

Odgovori