full screen background image

Kovačić je donio promjenu

Kovačić je donio promjenu

“Odigrali smo dobru utakmicu protiv jedne od boljih momčadi lige. Sretan sam jer vidim da ova momčad može sjajno igrati”, rekao je Roberto Mancini.

“Što je presudilo? Shaqiri, Podolski i Kovačić povezali su igru, donijeli su promjenu u nastavku utakmice. Posebice sam zadovoljan s Kovačićem, koji kada ovako igra, može igrati bilo gdje”, zaključio je Mancini.

Hernanes: “Nisam postigao gol još od listopada (oktobra), postigao sam ga vam šesnaesterca i bio sam presretan kada je lopta zatresla mrežu. Posvetio sam ga svojoj kćerki Angelici, jer nisam imao priliku ranije, ali ovaj gol je takodje za sve navijače Intera jer su uvijek uz nas i odlični su prema meni.”

Icardi: “Ovo je važan period u sezoni. Radimo upravo ono što nam trener traži. I u Derbyu protiv Milana smo igrali dobro ali nismo zabili.”

Da li odlazite iz Intera? “Uprava će za narednu sezonu učiniti sve da dovede kvalitetne igrače i da izgradi pobjednički Inter. Želim ostati u klubu i želim biti tu sa mojim dragim ljudima. Imam još tri godine ugovora” – zaključio je Icardi
Odgovori