full screen background image

Inter se treba poboljšati

Inter se treba poboljšati

Nakon poraza od 1-0 izjave za medije su davali Massimo Moratti, Mancini, Juan Jesus:

Massimo Moratti: “Ove sezone stvari su krenule nizbrdo za mnoge, uključujući i nas (Inter). Nismo imali sreće u utakmici protiv Sampdorije jer smo igrali dobro i definitivno zaslužili puno više. Siguran sam da će uprava kluba sa trenerima biti u mogućnosti da obnove tim. Vrijeme je da se poboljšaju stvari iz utakmice u utakmicu. Inter treba poboljšati tim za budućnost, ali razmišljajući i o sadašnjosti.”

Roberto Mancini: Da li će Inter naredne sezone igrati u Europi? “Još uvijek moramo pokušavati. Ostalo je još 30 mogućih bodova i svašta se može dogoditi. Na kraju sezone ćemo vidjeti, mi to možemo. Moramo pokušavati i dalje izboriti Europu.”

Juan Jesus: “To je poraz u kojem smo igrali dobro. Imali smo 68% posjeda lopte. Ostao je gorak okus na kraju meča. Moramo nastaviti raditi dobro i sada nas očekuje meč sa Parmom. Šta fali Interu? Problem je u našim glavama. Mi dajemo sve od sebe i kada trebamo napraviti skok u kvaliteti, mi ostajemo na istoj razini. Moramo nastaviti da se poboljšavamo i biti opušteniji, a ne u grču.”

POZVANI IGRAČI NA REPREZENTATIVNE DUŽNOSTI

Lukas Podolski: 25 Mart/Ožujak Njemačka vs Australia (prijateljska). 29 Mart/Ožujak Georgia vs Germany (Euro 2016 qualifier).

Samir Handanovic: 27 Mart/Ožujak Slovenia vs San Marino (Euro 2016 qualifier). 30 Mart/Ožujak Qatar vs Slovenia (prijateljska).

Marcelo Brozovic & Mateo Kovacic: 28 Mart/Ožujak Croatia vs Norway (Euro 2016 qualifier).

Fredy Guarin: 26 Mart/Ožujak Bahrain vs Colombia (prijateljska). 30 Mart/Ožujak Kuwait vs Colombia (prijateljska).

Gary Medel: 26 Mart/Ožujak Chile vs Iran (prijateljska). 29 Mart/Ožujak Brazil vs Chile (prijateljska).

Xherdan Shaqiri: 27 Mart/Ožujak Switzerland vs Estonia (Euro 2016 qualifier). 31 Mart/Ožujak Switzerland vs USA (prijateljska).

Andrea Ranocchia: 27 Mart/Ožujak Bulgaria vs Italy (Euro 2016 qualifier). 31 Mart/Ožujak Italy vs England (prijateljska).

George Puscas: 26 Mart/Ožujak Romania U-21’s vs Iceland (prijateljska). 31 Mart/Ožujak Romania U-21’s vs Cyprus (prijateljska).

Federico Bonazzoli: Euro U-19 Championship Elite Round – 26 Mart/Ožujak Italy vs Croatia, 28 – Italy vs Scotland i 31 – Austria vs Italy.
2 thoughts on “Inter se treba poboljšati

 1. J.Zanetti4

  ako mu Thohir dovede Yayu Turea, Jovetića, Toulalana i 2-3 defanzivca, mozda Mancini naredne sezone dohvati 4-5 mesto na tabeli i Europa Ligu
  (medju prva 3 garant nece biti)

  žao mi je sto Moratti nije uspeo dovesti Montelu pre Mazzarrija, znam da ga je izuzetno zeleo na klupi… ali jbg, možda ni sad nije kasno

 2. Io.Sono.Interista

  Ovako, da se razumijemo, ne branim Manchinia zbog toga jer je potpuno podbacio u posljednjih 6-7 utakmica. To je toliko loš period da je bio teško zamisliv čak i najvećim pesimistima.

  No zanima me zašto misliš da bi Montela napravio nešto više?

  Nije on pokazao ništa spektakularno do sada, momčad mu ima uspone i padove a također nema baš ni tako slabu ekipu, a ja ne vidim da je napravio neki rezultat od toga.

Odgovori