full screen background image

Mancini: Možda nisam dobro naučio igrače

Mancini: Možda nisam dobro naučio igrače

Nakon poraza od Wolfsburga i ispadanja Intera iz Europske lige izjave su dali Anderson Hernanes, Andrea Ranocchia i Roberto Mancini…

Hernanes: Ljutnja navijača je razumljiva. Mi smo dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Žao nam je što smo ispali, ali moramo brzo podignuti glave. Nije dobar period, ali moramo nastaviti raditi. U prvoj smo utakmici previše griješili, nakon dobrog početka smo popustili. Stvorili smo prilike, ali završilo je ovako i žao nam je. Nedostajao je cinizam da zabijemo gol. Moramo nastaviti raditi i biti skromni.

Ranocchia: Razočarani smo, jer smo zaista vjerovali. Utakmicu smo pripremali drugačije od ostalih, znali smo da će oni igrati na kontre. Imali smo dosta šansi, ali za razliku od njih nismo ih iskoristili. Da smo prvi zabili završilo bi drugačije. Navijači su bili sjajni, naježio sam se kada smo izašli na travnjak. Zbog toga nam je još više žao. Željeli smo im podariti veselje, a pričamo o porazu. Sada se moramo posvetiti prvenstvu. Moramo uzimati bodove.

Mancini: Razočarani smo kao i publika, zvižduci su opravdani. Imali smo prilike za zabiti, ali smo jednako tako mogli primiti još više. Bilo je teško, jer smo morali zabiti dva bez da primimo gol. Problem je što ne možemo završiti utakmicu bez primljenog pogotka. Radimo previše pogrešaka i sami sebi presuđujemo iako je Wolfsburg općenito bolja momčad od nas. Momčad ne raste? Možda je do mene, nisam ih sve dobro naučio, ali oni naporno rade. Upravo u ovakvim trenucima se raste. Razočarani smo, ali moramo gledati naprijed.
4 thoughts on “Mancini: Možda nisam dobro naučio igrače

  1. nraguz

    Mancini mi je oduvijek kao profesionalna osoba bio drag, jer je pobjednik. Ali kao karakter mi se u prvom mandatu Intera gadio, jer nikada nije bio kriv.
    Danas mi se sviđa što preuzima odgovornost na sebe, to je s godinama u trenerskom poslu naučio i za svaku je pohvalu. Nažalost, još nije naučio voditi utakmice koje traju 180 minuta.

  2. Djorkaeff

    Sve je već napisano i rečeno…Ranocchia i Juan su definitivno jedan od najgorih stoperskih tandema otkada pratim nogomet, a uz to je Ranocchia još i kapetan koji se u svemu tome i ne snalazi. NIkada ga nisam vidio da se i ponaša “kapetanski” kako na terenu tako i van terena. Žao mi je Kovačića, iako mislim da dosta krivnje snosi i on…vjerojatno je rasplet sljedeći: kupit ćemo na ljeto dosta isluženih igrača, a prodati Kovačića i Icardija koji će siguran sam zablistati u novim sredinama. Ponovno se ponavlja povijest, a to je da Inter dugo, dugo nije stvorio mladog igrača (još od Zanettija, iako je on imao 22 godine kad je došao u klub). Ovo je velika kriza i Intera i talijanskog nogometa koja će potrajati sigurno još neko vrijeme…

Odgovori