full screen background image

Mancini: Mazzarri nije kriv, ja sam

Mancini: Mazzarri nije kriv, ja sam

Nakon remija Intera i Cesene u 27. kolu Serie A izjave su dali Andrea Ranocchia, Marco Andreolli i Roberto Mancini…

Ranocchia: Ne možemo biti zadovoljni, večeras smo trebali pobijediti. Moramo se nastaviti boriti da dođemo do Lige prvaka, putem prvenstva ili Europske lige. Protiv Wolfsburga igramo utakmicu života, nastojati ćemo ne griješiti.

Andreolli: Poklonili smo prvo poluvrijeme, a onda se svašta dogodilo. Večeras je bila velika prilika, sada moramo zavrnuti rukave i raditi.

Mancini: Nije ovo bila dobra utakmica, prvo smo poluvrijeme igrali ispod razine. Cesena je to shvatila. Nismo bili ni lucidni ni agresivni. U nastavku smo bili bolji, odmah zabili i stvorili još puno prilika. Nisam sretan, u slučaju pobjede mogli smo doći sedam bodova od Napolija uz još 11 utakmica do kraja. Optimist sam po prirodi i nadao sam se da ćemo napraviti nešto više. Sa 39 bodova se moglo dosta, sada je već jako teško. Nakon 20 utakmica krivnja više ne može biti prethodnog trenera, krivnja je sada samo moja. Čestitke Di Carlu, jer Cesena je zaslužila rezultat odigravši sjajnu utakmicu. Mi radimo previše grešaka, utakmica protiv Wolfsburga je pravi primjer. Svi žele igrati drugačije kada ne ide. Momčad se malo pomalo poboljšava i zato nudi toplo-hladne predstave. Momci daju sve od sebe i žao mi ih je isto kao i navijače koji trenutno strašno pate. I ja sa svima njima. Nadam se da će navijači, unatoč ljutnji i razočaranju doći na stadion u četvrtak da nam pomognu. Kup utakmice su posebne, sve se može dogoditi. Potrebna nam je jedna od onih noći. Wolfsburg je sjajan, ali ako odigramo pravu utakmicu možemo proći. Danas smo razočarani jer nakon ove utakmice ne možemo biti sretni. Ali već sutra je novi dan.
5 thoughts on “Mancini: Mazzarri nije kriv, ja sam

 1. MARIJAN

  E moj Mancini…
  Umjesto da stavis drugi sastav i s njima se brukas, ali da bar onda odmoris igrace za utakmicu sezone!!! Ne… Ti stavis prvi sastav, svejedno se brukas i izgubis Shaqirija. Bravo kretenu

 2. J.Zanetti4

  nisam gledao utakmicu posle dugo dugo dugo vremena… i neverovatno se dobro osećam… apsolutno mi ne pada na pamet (kao što sam ranije radio) da odgledam reprizu… Želim se poštedeti navijačkih muka (do narednog razocarenja protiv Wolfsburga)

 3. Joxer986

  jedino sto nas je moglo spasiti je onaj penal koji je komotno mogao dosuditi nakon naseg izjednacenja, ali budimo realni, Cesena je taman protivnik za nas, Hajduk, i takvi, mislim da bi nas Rijeka pocistila samo tako =D

Odgovori