full screen background image

Inter D2D – 05.03.2015.

Inter D2D – 05.03.2015.

Inter se u Appiano Gentileu priprema za važan susret s Napolijem u nedjelju…

KOVAČIĆ: I JA I OBITELJ SMO SRETNI S INTEROM

U današnjoj emisiji Inter Channela Inter NOS gost će biti Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac već je uoči toga jučer dao intervju Sky Sportu…

“Ovo je još jedna teška sezona, ali ima još tri mjeseca. Postoji način da dobro završimo sezonu. Šteta zbog poraza od Fiorentine. Već osam pogodaka u sezoni? To nije bitno. Bitnije je da sada ima konkurencije u momčadi što može samo pomoći. Momčad se ne može stvarati na jednom igraču. Svaki igrač može odigrati lošu utakmicu (s aluzijom na svoju predstavu protiv Fiorentine), ali u Italiji se previše kritizira. Kada odigraš dobro onda si fenomen, a kada nemaš dan onda ne valjaš ništa. Ja se ne obazirem na to. Kontroverza oko pogotka u Cagliariju? Bio je to trenutak, ništa više. Namjenjen svim kritičarima. S Mancinijem imam sjajan odnos, kao i ostali. Osobno moram igrati bolje, shvaćam da je trenutak da budem bolji došao. Mancini ima pravo. Posebno u fazi obrane: moram naučiti igrati na više pozicija u srednjem redu. Brozović? Ozbiljan momak, stariji je od mene. Stoga mu ja nemam što savjetovati, to radi naš stručni stožer. Talijanski nogomet je jako težak, malo je prostora. Ja sam u Interu sretan, moja je obitelj također sretna i to je ono najvažnije. Napoli? Dvoboji s njima su uvijek odlični, jer i oni igraju napadački. Mi smo sve bolji, iako ima još dosta posla.”

BEZ ICARDIJA U NEDJELJU?

Sastav Intera u nedjelju ipak bi trebao biti nešto drugačiji od najavljenog posljednjih dana. Naime, D’Ambrosio se čini dovoljno spremnim da zauzme svoje mjesto u početnih 11 umjesto Campagnara. Isto tako, Mauro Icardi se ozljedio na treningu jučer, te je sada upitan za utakmicu u Napulju. Podolski je alternativa.

SASTANAK U INDONEZIJI

Erick Thohir, Javier Zanetti, Michael Bolingbroke i Nicola Volpi zajedno su otišli u Jakartu kako bi proslavili 80. rođendan Erickovog oca Teddyja. Prigodu će također iskoristiti kako bi razgovarali o financijskom fair playu i stadionu. Naime, UEFA će uskoro izreći sankcije Interu zbog minusa u godišnjem budžetu. One će prema najavama u medijima vjerojatno biti dosta blage, eventualno ograničavanje broja igrača prijavljenih u europskom natjecanju u sljedećim sezonama. Što se stadiona tiče, Erick Thohir bi uskoro gradu Milanu trebao prezentirati plan renoviranja. Ulog bi bio 70 milijuna eura za renovaciju samog zdanja i preinaku zemljišta oko stadiona. U cijeloj priči oko stadiona mediji su saznali kako je Massimo Moratti prije 10-tak godina već pokušao otkupiti Meazzu za 74 milijuna eura uz mogućnost da u sljedećih 99 godina grad ima stadion na raspolaganju pet dana u godini za koncerte ili neke druge manifestacije. No tada je naišao na odlučno “ne” kako grada, tako i Milana.
Odgovori