full screen background image

Rezultat 3-3 nije neuspjeh

Rezultat 3-3 nije neuspjeh

Nakon remija na Celtic Parku, Roberto Mancini je govorio za Sportmediaset:

“Mislim da smo započeli prvo poluvrijeme jako dobro, ali smo tada mislili da je utakmica već gotova. Trebali smo nastaviti tako igrati čitav meč. Moramo i dalje rasti. Rezultat 3-3 u Glasgowu definitivno nije rezultat zbog kojeg trebamo biti ljuti. Kuzmanović je odigrao odličnu utakmicu. On nije igrao u zadnja četiri meča, tako da je moguće bio malo i umoran. Mi moramo shvatiti da kada se povučemo duboko, tada stvari postaju sve lošije, tako da ćemo prije ili kasnije biti kažnjeni. S obzirom na način nakoji smo započeli meč, ipak imamo za čim da žalimo. Mislim da Kovačićnije još spreman da igra u sredini. On mora obavljati svoju ulogu u timu i sigurno će igrati u narednim utakmicama.”

Palacio: “Bila je to čudna utakmica. Započeli smo sa dva gola, ali smo kasnije izgubili kurs. Napravili smo puno grešaka, ali i dalje ima 90 minuta da se igra i igraće se kod nas kući. Možemo proći dalje. Moj članak? Nije da me ne boli, smeta mi. Ali sada mogu puno bolje trčati nego ranije.”

Carrizzo: “Postići 3 gola u Škotskoj nije lako. Malo sam razočaran kako je utakmica završila, posebno zbog zadnjeg gola. Ali, da mi je neko ponudio prije utakmice ovaj rezultat, svakako bih ga prihvatio.”

Juan: “Otišli smo sa tri primljena gola, a mogli smo puno bolje. Imamo gorak okus u ustima, jer smo odigrali dobro na startu, ali onda smo zaboravili šta nam je činiti. Moramo raditi na mnogim poljima, jer ne možemo dopustiti sebi ovakve utakmice. Nismo imali dovoljno koncentracije. Svi, krenuvši od napadača i nas defanzivaca moramo više davati kada je obrana u pitanju. Imam veliko samopouzdanje kada je uzvrat u pitanju. Mislim da 3-3 nije loš rezultat. Sada se trebamo fokusirati na Caglari jer će biti teška utakmica u ponedjeljak.”

 
2 thoughts on “Rezultat 3-3 nije neuspjeh

  1. Joxer986

    slazem se, kad su nam izvukli Celtica, ispalo mi je win-win, jedino jos taj klub postujem uz Intera i Hajduka, jos samo da se i nasi navijaci vrate i pokazu zube ostatku Italije, ako ne vec na terenu, a ono na tribinama, VIVA!

Odgovori