full screen background image

Mancini: Izgubljeni i spori u završnici

Mancini: Izgubljeni i spori u završnici

Nakon poraza Intera od Torina u 20. kolu Serie A izjave su dali Isaac Donkor, Andrea Ranocchia i Roberto Mancini…

Donkor: Stavio sam se na raspolaganje suigračima, želio sam pokazati da mogu računati na mene. Momčad je davala maksimum i želio sam pomoći. Rezultat nam ne ide na ruku, ali ja sam sretan što sam ušao. Odavno nisam igrao beka, bilo je lijepo. Nastaviti ću raditi i kada me trener zatreba biti ću spreman.

Ranocchia: Ovakve utakmice možda ne možeš dobiti, ali izgubiti ovako u posljednjoj sekundi težak je udarac. Trener nas je pokušavao podići i moramo biti bolji protiv momčadi koje se ovako zatvore. Moramo raditi kao što radimo, problem nije u spremnosti, jednostavno ne nalazimo prostor i neopasni smo u posljednjih 20 metara. Kod gola smo pak svi zaspali, žao nam je, uvijek je žalosno kada se primi takav pogodak. Svi smo ljuti, ali ponekad je to dobro jer iz tebe izvuče nešto više. Moramo razmišljati o skupljanju bodova. Ozljede? Ne znamo, pregledi će pokazati.

Mancini: Po mom mišljenju napravili smo što smo trebali. Ako moram naći manu onda je to da smo bili izgubljeni na vrhu protivničkog šesnaesterca, jer smo se slabo kretali. Nogomet je okrutan, ali tu ne možemo ništa. I dalje mislim da je put ispravan. Gol smo poklonili, jer ne možeš nekom dati udarac iz kuta u zadnjim sekundama. Na kraju još nismo pokrili Morettija. Nismo zaslužili ni izgubiti ni igrati neriješeno, stalno smo bili u protivničkoj polovici, a oni potpuno zatvoreni. Malo smo stvorili jer kvaliteta naših napadača nije došla do izražaja. To je nogomet i po meni smo zaslužili pobjedu. Bilo bi dobro da smo započeli pobjedom, ali moramo zavrnuti rukave. Ova utakmica ne može poremetiti naš rad. Automatizmi pomalo dolaze, a nismo imali sreće s ozljedama pa nismo mogli birati zamjene. Podolski? Zadovoljan sam, ali mora se više kretati, kao i svi drugi. Shaqiri? Nije igrao od početka, jer još nije spreman za cijelu utakmicu. Ponavljam, od svih očekujem više, jer nešto nedostaje u posljednjih 20 metara. Vezni red? Kuz je bio dobar, jako mi se svidio. U budućnosti Brozović može igrati u veznom sa dva ili sa tri igrača. Mogao bi biti od koristi.
3 thoughts on “Mancini: Izgubljeni i spori u završnici

Odgovori