full screen background image

Inter D2D – 20.01.2015., Mancini predstavio Kup utakmicu

Inter D2D – 20.01.2015., Mancini predstavio Kup utakmicu

Jučer, neuobičajeno za tradiciju, nije bilo press konferencije uoči današnje Kup utakmice između Intera i Sampdorije…

MANCINI: NAVIJAČI, NEMOJTE SE PREDAVATI NAKON EMPOLIJA

Trener Intera Roberto Mancini nije održao standardnu press konferenciju uoči utakmice, ali jest ju predstavio mikrofonima Inter Channela…

Ja često u finalima? Na kraju krajeva to je trofej i ako ga se može osvojiti tim bolje. U početku natjecanja Kup je malo ignoriran, ima važnijih natjecanja. No na kraju je to trofej kojeg svi žele osvojiti.

Nikada ne radiš veliki turnover u kupu?

Igra se u srijedu i ima vremena za oporavak. Brzo počinje i Europska liga pa je bolje da se igrači navikavaju na tri utakmice tjedno.

Kakav je osjećaj boriti se protiv Mihajlovića?

Bilo bi ljepše da je na klupi, bio bi nam to prvi put, a za mene je igrati protiv Sampa uvijek posebno.

Kakva će utakmica biti?

Samp od početka radi sjajno, igra bez pritiska i zaslužuje trenutnu poziciju. Mi također možemo biti zadovoljni napretkom u posljednjem mjesecu izuzmemo li Empoli. Loša utakmica se može dogoditi, ali ne smijemo se predati i pomisliti da smo zbog toga napravili korak unatrag. Empoli je teško gostovanje za svih, ali bitno je znati da nismo bili dobri, moramo biti skromni.

Očekuje se dosta gledatelja, Mancini efekt?

Drago nam je, u Torinu i protiv Genoe smo vratili entuzijazam. Nakon Empolija se navijači ne smiju predavati, 19 utakmica je puno i u teškim trenucima treba se pozitivno razmišljati. Nismo izgubili utakmicu koju smo trebali i to je važno, pozitivno je da smo ostali kompaktni.

Poruka Siniši.

Mijenjaj đilet ispod odijela.

DRESOVI 2015/16

Dres 2016

Još jedna revolucija Interovog dresa. Ako je vjerovati stranici moreshirt.com dres za sezonu 2015/16 izgledati će kao na fotografijama. Nakon modre boje umjesto plave 2013/14, pa ovogodišnjeg kompletnog redizajna Interov dres neće biti tradicionalan niti sljedeće sezone. Istina, tradicionalne boje su se vratile, ali rige su horizontalne umjesto okomite. Nike sličnu verziju priprema i za Barcelonu.

Dres 2016 gost
5 thoughts on “Inter D2D – 20.01.2015., Mancini predstavio Kup utakmicu

 1. nraguz

  Kao i lani, nadam se da ovaj dres neće zaživjeti. Jedino što lani JEST!! Za razliku od prethodne dvije godine ovo je nerazzurro dres. Samo da rige isprave i imamo napokon dres Intera nakon 2012/13.

 2. nraguz

  Ne znam koliko pratiš, ali taj dres nije bio prvi dres Intera, već dres za Kup UEFA isključivo. Ponovilo se i čini mi se za LP 2004/15. Vodoravne sivo-tamno sive pruge.
  Nikada u povijesti prvi dres (izuzev 1928. kada je fašistički režim naredio) nije bio ništa drugo do crno-plavih ravnomjerno raspodjelenih okomitih pruga. Do ove sezone, a vidim i za dogodine. Sramota!

  Oduvijek sam za to da prvi dres mora biti tradicionalan, znači kod nas ravnomjerne okomite crno-plave pruge, gostujući bijeli s crno-plavim detaljima, a s trećim (za Europu, Kup ili kako ga god hoće nazvati) nek rade što hoće.

 3. J.Zanetti4

  ovi dresovi bi bili dno dna… zaista loša zamisao i vrlo jeftino izgledaju bez imalo ukusa!!

  p.s.jedva cekam utakmicu veceras da vidim kako ce ekipa odgovoriti nakon one blamaže protiv Empolija

Odgovori