full screen background image

Mancini: Svi moramo dati više

Mancini: Svi moramo dati više

Nakon remija bez golova između Empolija i Intera u 19. kolu Serie A izjave su dali Samir Handanovič, Hugo Campagnaro i Roberto Mancini…

Handanovič: Empoli je bio bolji, mi smo bili prenisko. Nismo primili gol, to je pozitivna stvar. U svakoj utakmici moraš nešto obraniti, to mi je posao. Svatko mora dati svoj doprinos. Momčad smo uz izgradnji, moramo bolje igrati loptom, ali Empoli je bio dobar, moramo i njima odati priznanje. Treće mjesto? Ima još cijeli krug, moramo bolje i skupiti što više bodova.

Campagnaro: Važno da nismo izgubili. Empoli je bio bolji, ali nismo primili gol i moramo nastaviti ovako igrati natrag. No mi smo napadačka momčad. Ja sam dobro, radio sam naporno i sada moram uzvratiti treneru na povjerenju. Sampdoria? Tamo sam proveo dvije krasne godine, za mene će u srijedu biti posebna utakmica.

Mancini: Malo smo stvorili, igrali smo nisko i premalo otraga. Nismo mogli iznijeti loptu i to je bio problem. Momčadi treba vremena da se razvije, ne može se nakon jedne pobjede imati sve ili ništa. Rekao sam, bitno je da smo jedinstveni. Znali smo koliko je važno ovdje pobijediti danas, ali isto tako i koliko je to teško. Empoli je bio dobar. Svi moramo dati više, u nedjelju smo svi bili odlični. Akcije moramo počinjati pozadi. Moramo imati hrabrosti riskirati, mi smo Inter i ne možemo to ne raditi. No ne možemo biti savršeni zato što smo u nedjelju pobijedili. Danas smo trebali dati više. Karakter koji imamo kod kuće nam treba i u gostima, kao u drugom poluvremenu u Torinu. Ovaj je teren tradicionalno težak, Empoli uvijek puno trči. Mi se i po tom pitanju moramo popraviti. Ranocchia? Dobio je udarac u koljeno, vidjet ćemo. Najvažnije sada je dati kontinuitet rezultatima. Žao nam je jer smo napravili premalo da pobijedimo. Čudne su ovakve utakmice, želiš pobjedu, a zadovoljan si remijem jer si zaslužio izgubiti. Već u srijedu moramo bolje.
3 thoughts on “Mancini: Svi moramo dati više

 1. J.Zanetti4

  toliko toga se može analizirati i napisati nakon ove utakmice, o kretanju igrača, o borbenosti, o izvršenim izmenama Mancinija, pa čak i o zvučnim pojačanjima… ali ne treba trošiti vreme i slova, pisao bih 2 sata…

  jednostavno, što se tiče utakmice sve može stati u jednu rečenicu:
  ŽALOSNO JE BILO VIDETI DA U SUDIJSKOJ NADOKNADI HANDANOVIĆ ODUGOVLAČI SA ISPUCAVANJEM JER SMO BILI ZADOVOLJNI BODOM… ZADNJI PUT SAM TO DOŽIVEO OD JULIA CESARA U BARSELONI

 2. patlidzann

  UZAS!!!

  Ja sam mislio da je Mazzari dobio otkaz!? 🙂 Mozda imaju neki dogovor da jednu utakmicu vodi Mancini a jednu Mazzari prerusen u ovog prvog.To je jedino objasnjenje.Odigraju odlicnu utakmicu, mi poletimo i onda u sledecoj ne lice na sebe, od sjaja do ocaja.

 3. nraguz

  Ovo je daleko najgora utakmica s Mancinijem. Ponajviše zbog očajnog Guarina koji je trebao biti poveznica linija, a bio je za k…. i Hernanesa u kojeg sam stalno vjerovao, ali zaista je čovjek izgleda promašaj. Ne znam što Guarina nije izmijenio u 10. minuti. Kasnije je Empoli dobio krila, utakmica se usmjerila u ono što je na kraju i bila. A to je da su oni bili Inter, a mi Empoli. I dobro smo prošli. Zbog svega dva igrača, ali dva igrača na ključnim pozicijama za stvaranje igre.

Odgovori