full screen background image

Inter D2D – vikend, Kovačić do 2019.

Inter D2D – vikend, Kovačić do 2019.

Interov vikend protekao je u pripremi i odigravanju vrlo dobre utakmice protiv Genoe. Ipak, vrijedi izdvojiti vijest od petka kada je Mateo Kovačić potpisao novi ugovor…

KOVAČIĆ DO 2019.

Mateo Kovačić potpisao je u petak novi ugovor s Interom. Inter je taj događaj tretirao kao vrlo važan, te je objavu organizirao u butiku sponzora Brooks Brothers u centru Milana. Svaki od sudionika događaja imao je ponešto za reći…

Fassone: Trebalo nam je samo par riječi da bismo se našli. Mateov novi ugovor vrlo je znakovit. On je simbol projekta budućnosti, prvi je u seriji. Ponosni smo što želi nositi naš dres i sigurni da će navijačima pružati zadovoljstva. Hvala Mateu uz sigurnost da nam budućnost donosi lijepe stvari.

Mancini: Velika Interova investicija. Mislim da još može puno napredovati i postati sjajan vezni igrač poput Yaye Tourea. Sretni smo što je s nama.

Kovačić: Hvala predsjedniku i klubu na prilici. Ovo su prekrasne stvari i nadamo se nastaviti ovim putem. Jako sam sretan novim ugovorom i nadam se da će se Inter vratiti i biti kao 2010. Prvo treće mjesto, a onda naslov. Prinove? Podolski je dobro počeo, a Shaqiri je osvojio tripletu s Bayernom. Ako budem mogao pomoći Xherdanu hoću iako mislim da je on igračina i da mu nije potrebna naša pomoć. S njima možemo do trećeg mjesta. Predsjednik? I sada i u lipnju je napravio odličan posao u prijelaznom roku. Mancini? Trener je jako bitan, sretan sam što radim s njim. Nadamo se da će momčad biti prava. U nedjelju ću navijati za dečke. Isključenje u Torinu? Vjerujem u procjenu suca.

RUMMENIGGE: INTER JE INTER

Na press konferenciji Bayerna prije nekoliko dana novinar je Rummeniggea upitao zašto su odbili 20 milijuna Liverpoola za Shaqirija, a prihvatili dosta manje od Intera: “Nikome ne moram objašnjavati naše odluke. Ali kad već inzistirate odgovor je jako jednostavan: dečko je želio samo Inter i mi također. To je sve. I ja sam u svoje vrijeme odbio ponude pola svijeta kako bih igrao u Interu. Inter je Inter.”
2 thoughts on “Inter D2D – vikend, Kovačić do 2019.

Odgovori