full screen background image

Mancini: Naprijed kao u drugom dijelu danas

Mancini: Naprijed kao u drugom dijelu danas

Nakon remija u derbyju d’Italia u Torinu izjave su dali Mauro Icardi, Samir Handanovič, Danilo D’Ambrosio i Roberto Mancini…

Icardi: Malo sreće i sjajno dodavanje Guarina… Ovo je za mene bod koji smo uzeli karakterom, a na kraju smo mogli i pobijediti. Osvaldo? To se događa na terenu, ali van je sve u redu. Ja sam pogriješio, trebao sam mu je dodati. Sada se moramo boriti i na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Prijelazni rok? Ja ponavljam da želim ostati, i klubu i svom menadžeru, nemam što za dodati. Koliko golova ću zabiti? Zasada devet (smijeh) i to zahvaljujući momčadi koja mi to omogućuje. Nadam se da ću puhati Tevezu za vrat na ljestvici strijelaca. Ovaj na remi daje samopouzdanje, jer smo igrali sjajno drugo poluvrijeme. No uzeli smo samo jedan umjesto tri boda. Imali smo prilika, moramo ih bolje iskorištavati.

Handanovič: Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, ali onda smo zaigrali, te mogli i pobijediti. Moramo bolje. Ako nastavimo s ovakvim radom biti ćemo bolji, prvenstvo je dugo. Poluvrijeme? Mister je bio miran i objasnio nam je što ne radimo dobro. Potom smo se na teren vratili sa potpuno drugačijim stavom. No ubuduće moramo već u prvom poluvremenu imati takav stav. Treće mjesto? Razmišljamo kako biti bolji, vidjeti ćemo. Novi ugovor? Pitajte mog zastupnika, ja mislim samo na teren. Icardi-Osvaldo? Malo nervoze na terenu se može dogoditi. Pirlov slobodnjak? Tko nikada nije branio ne zna kroz što se prolazi, Pirlove lopte se kreću, imaju drugačiji efekt. Izgledalo mi je kao da ide lijevo, a išla je desno.

D’Ambrosio: Igrali smo dobro u drugom poluvremenu, moramo tako nastaviti. Nositi dres Intera nije lako: nitko je ne želi skinuti i zato se uvijek daje nešto više. S vremenom i radom se raste i mi to radimo. Krenimo od drugog poluvremena danas.

Mancini: U prvom poluvremenu se nismo snalazili u prostoru, odigrali smo samo 10 diskretnih minuta. U drugom smo dijelu bili puno bolji. To je dobra polazna točka iako i dalje nisam zadovoljan, jer utakmice traju 90 minuta, a u prvih 45 nismo igrali kako smo trebali. Bez doprinosa napadača, s malo dubine. Zamjena Kuzmanovića preokret utakmice? Kada smo pritisli po bokovima oni više nisu mogli stajati visoko, to je sve. Tada smo imali dobrih prilika. Hernanes? U drugom je poluvremenu igrao gdje inače ne igra, a kada bude potpuno spreman biti će nam jako važan. Sve u svemu sam zadovoljan, jer ne može se sve promijeniti u mjesec dana, a igrači strašno napreduju. Samo moramo više kapitalizirati ono što stvorimo. Shaqiri? Ne znam hoće li biti moguće imati ga ubrzo kao što bi svaki trener želio, ali kvalitetni igrači uvijek dobro dođu. Vidjeli ste Podolskog. Iako nije u top formi pomogao nam je i puno će nam pomagati. U nogometu pobjeđuju kvalitetni igrači, bez njih nema naslova prvaka i kupova.
One thought on “Mancini: Naprijed kao u drugom dijelu danas

  1. anteinterista

    Bekovi su nam bili katastrfa jer campagnaro je star a ambrosio jednostavno nije moha uputit dobar centar sut.obrana losa i nadam se da uz zute sta su dobili vidic i andreoli bolje zaigrati.i triba od pocetka sa dva napadaca krenit.

Odgovori