full screen background image

Mancini: Vidio sam pravi karakter

Mancini: Vidio sam pravi karakter

Nakon remija Intera u Bakuu protiv Qarabaga u 6. kolu skupine F Europske lige izjave su dali Marco Andreolli, Danilo D’Ambrosio, Rene Krhin, Enrico Baldini, Federico Dimarco, Isaac Donkor i Roberto Mancini…

Andreolli: Dali smo sve od sebe. Bilo je važno skupiti minute. Napravili smo korak naprijed prema onome što od nas traži trener. Sada moramo vratiti pozicije u prvenstvu. Žao mi je Qarabaga i njihovih navijača, jer sve su napravili kako bi prošli dalje, ali nama je bilo bitno izboriti pozitivan rezultat.

D’Ambrosio: Došao sam nakon dva mjeseca neaktivnosti, ovo je bio važan test. Prvo poluvrijeme smo bili dobri, u drugom previše griješili. No pokazali smo da imamo 25 prvotimaca. Prvenstvo? Moramo krenuti od prvog poluvremena s Udineseom. Chievo i Lazio su dva važna ispita.

Krhin: Puno sam radio o ovom periodu. Bio sam van ritma u početku, ali kako je vrijeme odmicalo bio sam sve bolji. Tri mjeseca nisam igrao više od 40 minuta. Normalno je da svi žele igrati, a ja želim ovako nastaviti kako bih bio spreman.

Baldini: Odavno sam sanjao ovaj trenutak. Jako sam sretan, nastojao sam u utakmicu ući s pravim stavom i svi su mi u tome pomagali. Posvećujem svoj debi obitelji i bratu.

Dimarco: Jako sam sretan. Hvala treneru, puno se odricanja isplatilo. Već sam 10 godina u Interu i zato sam još sretniji što sam bio ovdje. Tako sam sretan, ne znam hoću li moći zaspati. Prvi poziv? Majci.

Donkor: Zadovoljan sam kako sam odigrao. Trebamo si uvijek međusobno pomagati. Nastojali smo to raditi i zato smo zadovoljni nastupom. Svojom igrom sam zadovoljan, jer sam pokušao igrati onako kako znam, jednostavno. Nadam se da ću dobiti još prilika od trenera kako bih pokazao što znam. Posvećujem nastup djevojci i prijateljima.

Mancini: Bila je ovo dobra utakmica, svi su odigrali dobro. Visoko smo pritiskali, imali ispravan stav. Qarabag je dobra momčad i žao mi je što nisu prošli dalje. Dobio sam pozitivne odgovore od onih koji su danas igrali. Bilo je onih koji se tek oporavljaju od ozljede kao i mladih. Donkor je bio odličan, isto kao i Bonazzoli koji je mogao zabiti. Moramo nastaviti raditi kako bismo stalno bili bolji. U ponedjeljak nas čeka Chievo i moramo odmah pripremati tu utakmicu najbolje što znamo.




3 thoughts on “Mancini: Vidio sam pravi karakter

  1. Icardi9

    Moram izdvojiti Mbaye koji e propali talenat, neznam dal se neko slaze sa mnom al decko nezna prihvatiti loptu.

    Obi, Krhin, M’vila nista bolje od Mudingayi, ovaj zadnji sto pre odakle dosao.

Odgovori