full screen background image

Mancini: Došli smo pobijediti

Mancini: Došli smo pobijediti

Čak tri predstavnika Intera bila su na press konferenciji uoči utakmice 6. kola skupine F Europske lige između Qarabaga i Intera…

BONAZZOLI

Meni se ostvaruje san. Iako imam samo malo više iskustva od njih, nastojim biti primjer suigračima iz Primavere koji su ovdje sa mnom. Ne znam još hoću li igrati, odlučiti će trener. Meni je važno da sam dio ove grupe: a naravno da ako zaigram da bih volio zabiti. No nisam opsjednut time. Moram misliti da odigram dobro, a ako mi se ukaže prilika iskoristiti ću je.

D’AMBROSIO

Ja sam dobro. Važno je nastaviti s poslom koji smo započeli i skupljati minute na terenu. Vjerujemo u ono što radimo, ali kako bismo nastavili još bolje raditi moramo pobjeđivati.

MANCINI

Stav: Iako ćemo sutra promijeniti dosta igrača nismo ovdje došli na izlet. Došli smo pobijediti. Vidić? Od jučer nije dobro. Imamo dosta mladu momčad, moramo puno raditi, ali vjerujem da ćemo se vratiti naslovima u sljedećim sezonama. Sutra nas očekuje dobra utakmica. Bilo je važno proći skupinu, a to znači da je Inter igrao dobro.

Protivnik: Imaju jake napadače, ne smijemo se opustiti. Mislim da nas čeka uzbudljiva utakmica. Imaju šansu za prolaz skupine i dati će maksimum.

Udinese: Igrali smo da drugačija poluvremena, ali ne vjerujem da se radi o fizičkoj spremi. Po završetku utakmice sam s momcima pričao o greškama. Nismo odigrali dobro i polako nastojimo biti bolji.

Razlika od Mourinhovog Intera: Puno ih je. Sadašnja momčad ima puno mladih, teško ćemo doći do trofeja ove sezone. U 2010. je bilo lakše, jer je momčad bila prepuna velikih igrača. Nadamo se doseći određene ciljeve u sljedećim sezonama.

Devet braniča: Da, ali nismo se došli braniti, već pobijediti.

Iskustvo u Turskoj: Hoće li biti prednost? Ne vjerujem da ima ikakve veze s ovom utakmicom, ali dobro sam proučio Qarabag.
Odgovori