full screen background image

Ausilio: Sada se okrećemo domaćim natjecanjima

Ausilio: Sada se okrećemo domaćim natjecanjima

Nakon pobjede Intera u 5. kolu Europske lige nad Dniprom, čime je osigurano prvo mjesto u skupini F izjave su dali Samir Handanović, Juan Jesus, Anderson Hernanes i Piero Ausilio…

Handanović: Napatili smo se, ali zasluženo pobijedili. Krenuli smo previše mlako, nismo igrali dobro, ali kasnije smo promijenili stav. Previše patimo s novom obranom? Ne mislim da je riječ o sustavu, najvažniji je stav. Moramo paziti da na određenom dijelu terena ne radimo greške. Šesti uzastopni obranjeni jedanaesterac? To je moj posao, nastojim ga raditi što bolje mogu. Obnova ugovora? O tome misli moj menadžer.

Juan: Slavili smo Mancinijev rođendan, jer trener zaslužuje najbolje. Danas smo pobijedili i to je bio poklon. Pogrešan stav? Moramo pomagati jedan drugome i igrati kao momčad. U suprotnom imamo poteškoće. Što nam je donio Mancini? Iskustvo, toliko je osvojio tako da nam daje mirnoću. Moramo zahvaliti i Handanoviću koji uvijek kada treba radi razliku. Roma? Oni igraju sjajno prvenstvo i mi stoga moramo biti 100% koncentrirani ako mislimo dobro pripremiti utakmicu.

Hernanes: U prvom sam poluvremenu par puta probao odigrati ono što je prošlo kod Osvaldovog gola. Znali smo da neće biti lako, ali uz pravi stav smo dobili. Ponekad je ovako najbolje zbog samopouzdanja i morala. Nadamo se da je važan korak naprijed. Ozljeda? Mislim da sam se zaustavio u pravi trenutak. Sutra ćemo znati više, ali imam dobar osjećaj. Pozicija? Već sam igrao krilo, meni je bitno da sam na terenu i da se zabavljam. Pozicija nije bitna. Trener traži da igramo brže, maksimalno dva dodira. Moramo naučiti igrati tako i pravovremeno se kretati.

Ausilio: Bili smo odlučni i pokazali smo da nam je stalo do Europske lige. Patili smo u prvom poluvremenu, ali u drugom unatoč igraču manje na vidjelo je izašla naša kvaliteta. Igrali smo srcem, bili bezobrazni i stajali odlično taktički. Nije problem igrati s igračem manje ako svi pomažu. Dnipro je vrlo kvalitetna momčad, a mi smo dobili obje utakmice. Bili smo pravi i izbjegli smo neizvjesnost posljednjeg kola. Sada možemo dati priliku mladima koji nisu puno igrali. Konoplyanka? Dobro ga znamo, ali nismo jedini. Vrlo zanimljiv igrač koji igra dobro već par godina. Mogu potvrditi da ga cijenim i poznajem, ali to ne znači da zanima Inter. Roma? Moramo ići utakmicu po utakmicu i svaku dobro pripremiti. Sada do veljače možemo misliti samo na prvenstvo i kup. Pet smo bodova od trećeg mjesta, a ima još puno utakmica do kraja.
One thought on “Ausilio: Sada se okrećemo domaćim natjecanjima

  1. J.Zanetti4

    ovo ne govorim sto je dobio crveni karton, ali Ranocchia je toliki retard da je to strašno… vrlo nesiguran i loš štoper…
    Ni nalik jednom profesionalnom italijanskom defanzivcu!!
    Trenutno najveca rupa u Interu… za njega je Rolando izmislio fudbal

    sramota da takav igrač preuzme kapitensku traku od Zanettija

Odgovori