full screen background image

Mazzarri: Bili smo momčad

Mazzarri: Bili smo momčad

Nakon remija Saint Etiennea i Intera u 4. kolu Europske lige izjave su dali Juan Jesus, Mateo Kovačić, Pires Dodo, Federico Bonazzoli, Andrea Palazzi i Walter Mazzarri…

Juan Jesus: Znali smo što nas čeka na stadionu Saint Etiennea. Napravili smo sve, puno trčali i žao nam je zbog rezultata. Igrali smo s puno želje. Moramo igrati sa željom i srcem, to nam treba sada. Moramo biti uz trenera do kraja. Bonazzoli je bio odličan, i Palazzi je odigrao dobro, moramo im dati povjerenje.

Kovačić: Bolje je bilo u prvom poluvremenu, a oni u drugom. Remi je pravedan. Bilo je teško, jer oni su fizički jaki, ali mi moramo bolje, jer znamo i možemo bolje. U nastavku smo pali, ali dolazimo iz teškog razdoblja gdje je puno ozljeđenih i stalno igraju isti. Mladi? Jako dobro i Bonazzoli i Palazzi.

Dodo: Sretan sam zbog gola, no željeli smo pobjedu. Ipak, ovaj bod je važan. Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu. Sada se moramo fokusirati na prvenstvo. Umor? Uvijek želim igrati i zato sam ovdje. Dok mi tijelo i trener daju priliku ja sam na raspolaganju.

Bonazzoli: Zadovoljan sam. Radio sam ono što je trener tražio i želim mu se zahvaliti. Lani mi je dao da debitiram, a sada da budem u početnom sastavu u važnoj utakmici. Sjajna smo ekipa. Večeras smo dominirali u prvom poluvremenu i mislim da bolje nije moglo. Svi pomažemo jedni drugima i usmjereni smo ka cilju da napravimo Inter što boljim. Ja sam na raspolaganju kada me se pozove.

Palazzi: Sanjao sam ovo od kada sam počeo trčati za loptom. Ovo je san svakog djeteta, beskrajna emocija. Trener me izabrao da zamijenim ozljeđenog Kuzmanovića. Želim mu se zahvaliti, uvijek ću se maksimalno zalagati da dokažem da je bio u pravu vjerujući u mene. Posvećujem ovo roditeljima koji su za mene uvijek radili prave izbore kada sam bio dijete, te su mi pomagali iz dana u dan. Ovo je zasluga moje majke i oca.

Mazzarri: Ponosan sam na utakmicu, igrali smo sjajno u prvom poluvremenu. Mogli smo ranije završiti utakmicu. Kasnije smo patili, ali bili smo momčad i uzeli bod koji nas jako približava prolasku dalje. Šteta njihovog gola, da smo bili malo pažljiviji mogli smo ostvariti sva tri boda. No zadovoljan sam današnjom reakcijom. Bonazzoli? Vidi se da ima budućnost ako se nastavi truditi i biti pravi profesionalac. Bio je odličan i dopustio nam je da prvo poluvrijeme igramo kako smo igrali. Zaslužuje čestitke. I Palazzi je imao dobar debi i zadovoljan sam njime također.
4 thoughts on “Mazzarri: Bili smo momčad

  1. anteinterista

    Tako je ma koji umor?!ovi mazzari nevidi neke stvari.on proca o francuzin koda su neka velesila a ne osrednji klub u i tako slaboj francuskoj,sad ce jos rec da i verona igra odlicno i da ce bit teska utakmica…

Odgovori