full screen background image

Mazzarri: Mislim samo na utakmicu, ne na Morattijeve izjave

Mazzarri: Mislim samo na utakmicu, ne na Morattijeve izjave

Događaj za istaknuti uoči današnje press konferencije pred utakmicu 3. kola Europske lige između Intera i Saint Etiennea svakako je izjava Massima Morattija koji je rekao kako Mazzarri mora odmah ispraviti rezultate ili bi ga on brzo smijenio. Uzdrmalo je to čitav ambijent, kao i Mazzarrija koji nije očekivao takvo nešto. Iako je i Thohirovo mišljenje slično, predsjednik ipak daje izjave “u rukavicama”. Uz Mazzarrija na pressici je bio Nemanja Vidić. Izdvajamo najzanimljivije…

VIDIĆ

Utječe li na tebe to što igraš u liniji s trojicom?

Isto su me pitali kada sam došao. Na meni je da radim naporno, a drugi će procijeniti utječe li to na mene ili ne. Uvijek postoje oni koji kažu da si igrao odlično kada u stvari nisi i obratno, a ja samo mogu reći da dajem sve od sebe. Ovo nije sprint, već maraton i na kraju se može procijeniti kako je netko nastupio, kako individualno tako i kao momčad.

Remi s Napolijem vas je zbližio s trenerom, pisali su. Kako ste doživjeli tu utakmicu?

Dva puta smo se vraćali i mislim da je ispravno da smo sretni s rezultatom. U prvom smo poluvremenu dominirali. Bilo je dosta pozitivnih stvari i logično je da nam je moral sada vrlo visoko. Naravno da trener kaže kako se moramo popraviti još u puno toga, ali ima dosta pozitivnih stvari.

U kojoj si fazi prilagodbe, kada ćemo vidjeti najboljeg Vidića?

Osjećam se jako dobro ovdje, fizički također. Kada se poboljša Inter biti ću bolji i ja. Nadam se da će to biti brzo.

MAZZARRI

Kako se pripremate za utakmicu i jeste li gledali Saint Etienne?

Jesmo, igra odlično prvenstvo. Momčad koju treba poštovati, kao i sve na tom nivou. Dobro su organizirani, tehnički potkovani.

Jesu li Vas iznenadile Morattijeve riječi i jeste li se čuli?

Mislim na utakmicu i nemam vremena za odgovoriti na to. Nemam ništa više za reći.

Momčad je s Vama, jeste li ikad sumnjali? Nastup protiv Napolija je odgovor na zvižduke?

Nikada nisam ni mislio drugačije. Nije potrebna utakmica da to vidim. Oni su uz mene i kada ne ide dobro. Ako su zvižduci namjenjeni meni prije utakmice, onda ih ne čujem. Za vrijeme je bolje da se ne zviždi jer to utječe i na igrače i svakako ne pomaže da se pobijedi protivnik. A mene ne diraju.

U subotu Ste rekli da je utakmica protiv Napolija borba za treće mjesto?

Vjerujem da uz potpunu momčad i povratak forme možemo igrati sa svima. Najteže je pronaći kontinuitet, da uvijek igramo kao u nedjelju. Ako uspijemo boriti ćemo se za treće mjesto. Boriti ne znači i uspjeti, ali moramo biti među onima koji će probati.

Što se promijenilo između dva poraza i Napolija? Jeli do ambijenta u klubu, nešto što Ste rekli, krivog izbora ili nečeg drugog?

Kada bude vrijeme onda ću o svemu reći što stvarno mislim, sada moram misliti na momčad. Trebam čekati pravi trenutak, a to nije sada. Moram se posvetiti grupi. Da bi se igralo kao protiv Napolija moraš biti u top formi. Problemi postoje i klub zna koji su. Moje se riječi stalno interpretiraju kao alibiji, pa zato nekad ne želim govoriti. Mislim samo da ostvarim rezultat, a o ostalom pričam samo interno u klubu. Sve je jasno i svim naporima ćemo nastojati dati navijačima zadovoljstvo.

 
5 thoughts on “Mazzarri: Mislim samo na utakmicu, ne na Morattijeve izjave

    1. Joxer986

      iskreno, to je onaj dio koji niti ja ne razumijem, hahahahaa, bas da 5:0, a izjava Hernanesa da za njih sezona pocinje tek sada, hahhaha, ta je mozda i najbolja u cijeloj prici oko ovog nerijesenog ishoda =)))))

  1. Dexter

    Što jest jest, jedva smo protiv Napolija iščupali remi, a cijeli klub bruji o odličnom rezultatu i sjajnoj atmosferi. Uistinu se polako pretvaramo u provincijski klub koji svršava na pomisao o osvajanju trećeg mjesta, a domaće remije tretira ko osvajanje Lige prvaka. Sramota!

Odgovori