full screen background image

Thohir: To je pravi duh, ovako naprijed

Thohir: To je pravi duh, ovako naprijed

Nakon remija Intera i Napolija u 7. kolu Serie A izjave su dali Anderson Hernanes, Joel Obi, Dodo, Juan Jesus, Piero Ausilio i Erick Thohir…

Hernanes: Dođu trenuci kada iz sebe moraš izvaditi sve što imaš kako bi okrenuo situaciju koja nije nimalo lagana. Danas smo to napravili i za nas je sezona počela danas. Ako je okruženje pozitivno lakše je doći do rezultata. Ne zaboravimo kako je i Napoli velika momčad i danas nismo smjeli kiksati. U nastavku smo malo pali jer smo počeli sa intenzitetom koji nervni sustav čovjeka ne može izdržati 90 minuta.

Obi: Puno smo radili u tjednu i ja sam morao biti spreman ako Yuto ne bude mogao. Nije mi bio problem, već sam to radio. Ja sam izlazio na Britosa, a Ranocchia na Insignea, radili smo to dva tjedna. Danas se moramo zahvaliti publici koja nas je bodrila do kraja. Ja sam stalno ulazio u sredinu, ali zahvaljujući pomoći suigrača nije bilo loše. Važno je uvijek biti spreman i dati maksimum.

Dodo: Bili smo dobri. U prvom smo ih poluvremenu izdominirali. Jako lijepa utakmica, vrlo intenzivna. Puno se priča o Premier ligi, ali ove dvije su momčadi pokazale odličnu utakmicu. Nadamo se da je ovo preokret sezone. Navijači su pozitivno odgovorili i to je ono što želimo, biti zajedno. Predsjednik nam je bio u posjeti i to nam je pomoglo također.

Juan Jesus: Napravili smo sve što smo radili u tjednu, vidjeli momčad sa srcem i željom koju moramo zadržati i dalje. A onda će rezultat doći. Po meni danas Napoli nije zaslužio remi, ali nogomet je takav. Danas smo vidjeli da treba dati 1000, a ne samo 100%. A kada San Siro pjeva kao danas meni samo daje dodatni polet, postajem čak i emotivan, naježim se. Probali smo igrati brže, jer Napoli je ostavljao prostor iako se organizirano branio sa dvije linije iza lopte. Unatoč tome dosta smo napravili i to nas ohrabruje.

Ausilio: Prekrasnih 2:2. Prvo smo poluvrijeme odigrali sjajno, samo je jedna momčad bila na terenu. Danas smo pokazali gdje pripadamo. Svi smo kao jedan. Vidić? Greške su dio svega, ne može ga se ocijeniti samo na bazi toga. Igrao je 95 odličnih minuta. Moramo napomenuti i da su nam danas nedostajali igrači. Obi je igrao desno i to jako dobro. Da ne govorimo o Kovačiću i Medelu koji nisu potpuno zaliječeni. Više od ovog se nije moglo.

Thohir: Hvala vama navijačima na podršci, bilo je bitno stvoriti atmosferu i to se dogodilo zahvaljujući vama. Dali ste snagu momčadi za ispravnu reakciju. Ponosan sam na borbeni duh koji su pokazali momčad i trener. Vratili smo se! Siguran sam da ćemo ovakav duh vidjeti već u sljedećoj utakmici u četvrtak.
Odgovori