full screen background image

Mazzarri: Već mislimo na Cagliari

Mazzarri: Već mislimo na Cagliari

Nakon utakmice Intera i Atalante govorili su Anderson Hernanes, Pablo Osvaldo, Gary Medel, Pires Ribeiro Dodo, Walter Mazzarri i Erick Thohir…

211473-800

Hernanes: Gledajući gol izgleda jednostavno, no nikada nije dobro zahvatiti loptu i poslati je gdje si zamislio. Sretan sam što je gol zatvorio utakmicu i potvrdio tri boda. Ove sezone imamo igrače koji mogu igrati na svim pozicijama. Moramo samo davati sve od sebe čim kročimo na teren. Želimo biti dobri u prvenstvu i u Europi. Za to je potrebna pomoć svih, moramo ostati skromni.

Osvaldo: To su potezi koje uvijek pokušavate napraviti, ali često idu vani. Ovaj put je uspjelo. Gol je poslužio za tri boda i sretan sam. U prvim sam minutama bio umoran, jer se nisam zagrijao, ali s vremenom je bilo dobro.

Medel: Jako sam sretan zbog momčadi. Ostvarili smo pobjedu u teškoj utakmici. Bili smo bolji u prvom nego u drugom poluvremenu. Afekt navijača? Jako mi je drago, oni vide srce i onog tko daje sve od sebe na terenu. Zamorano mi je pričao o njima, o ovoj sjajnoj publici i stadionu. Nadam se da mogu postati idol kao on. Drago mi je zbog Osvalda, dao je krasan gol i pomogao nam da dobijemo. Samo tako naprijed.

Dodo: S trenerom smo se dogovorili da ja izvodim slobodnjake, ali kada je ušao Hernanes dogovorili smo se da će to biti on. Ispalo je odlično. Zajedno smo odlučili kako će pucati, nije bilo lako tako blizu kaznenog prostora. Nakon Palerma smo bili ljuti, po meni smo zaslužili pobjedu tamo u drugom poluvremenu. Sada smo imali veliku želju, odmah jako krenuli. Lijepa pobjeda. Ja sam uvijek bezobrazan na terenu, igrači sličnog karaktera te inspiriraju. Juan Jesus i Medeli, vidite, inspiriraju me. Dobro nam je zajedno i to je bitno.

Mazzarri:  Danas smo odigrali veliku utakmicu, dopustili jako malo osim možda pred kraj utakmice. Dobro smo krenuli i naša je zasluga što se nisu naigrali. Kada bismo gledali pobjedi u zube onda bih rekao da smo trebali ranije zatvoriti utakmicu. Da bismo bili kompetitivni moramo iskorištavati više prilika. Hernanesov gol danas mu može učiniti dobro. Sretan sam zbog njega jer je pravi profesionalac. Osvaldo? Jako me se dojmio kao osoba. Dobar, profesionalan i ozbiljan. Napreduje zbog svakodnevnog truda, jer vidim da svaki dan daje sve od sebe. Medel? Uz veznjake i bokove koji napadaju moraš imati jednog veznog koji savršeno igra obranu. A ktome Gary zna i stvarati igru. No želim podcrtati i M’Vilin rad. Nakon dvije teške godine jako se dobro oporavlja. Icardi? Dobar je to udarac kada je morao napustiti teren. Moram još pričati s njime da vidimo što se dogodilo. Pogled na tablicu? Ne gledam je, mislim već na Cagliari.

Thohir: Uvjereni smo da smo složili dobru momčad. Teško je reći jeli nam cilj naslov ili Liga prvaka, jer talijanska liga je teška. Igrati finale Lige prvaka 2016. na našem stadionu je san koji može postati stvarnost. Kovačić i Icardi? Jako su važni. Nakon produljenja ugovora Mazzarriju i Ausiliju dolazi red i na njih.
One thought on “Mazzarri: Već mislimo na Cagliari

  1. J.Zanetti4

    nisu smeli da kiksaju dok je Thohir na tribinama… Protiv Caglaria ce upisati još 3 boda (jer je Thohir ponovo tu)… šalu na stranu, momci pokazuju dobar pristup na domacim utakmicama, ali u gostima je problem…

Odgovori