full screen background image

Mazzarri: Teška utakmica, ali moralo je bolje

Mazzarri: Teška utakmica, ali moralo je bolje

Nakon remija Palerma i Intera u 3. kolu Serie A izjave su dali Danilo D’Ambrosio, Mateo Kovačić i Walter Mazzarri…

D’Ambrosio: Dobro sam krenuo, ali zbog njihovog gola i kada su se zatvorili nisam dobijao dosta lopti i nisam mogao iskoristiti svoje karakteristike. Analizirati ćemo utakmicu, ali mislimo na srijedu. Palermo je odmah krenuo jako, zabili odmah i za nas je utakmica bila uzbrdica. Na kraju smo imali priliku pobijediti, oni su imali gredu, nas ponovno u posljednjim sekundama zaustavila čudesna obrana Sorrentina. Sve u svemu remi je pravedan. Kod kuće smo zasada bili uvjerljivi i nadam se da ćemo u dvije sljedeće utakmice ostvariti puni plijen.

Kovačić: Moj se pogodak čini lagan, ali Osvaldo se sjajno kretao u toj prilici. Što se mene tiče, gol Icardija je regularan. No moramo nastaviti svojim putem i rasti iz utakmice u utakmicu. Ja sam puno trenirao i kada nisam igrao lani. Popravio sam obranu i udarac, a mogu još napredovati jer sam mlad. Danas smo htjeli pobjedu, ali nogomet je takav. Mislimo na Atalantu. Medel? S njim se ne bojimo da ćemo izgubiti loptu. Njegov je dolazak veliki posao kluba, jer sada ja mogu biti ključniji uz potrošnju manje energije.

Mazzarri: Na početku smo si zakomplicirali život i dali Palermu još vše mirnoće. U drugom poluvremenu je bilo dobro, nedostajao je samo pogodak iako smo zabili iz prekida. Kasnije smo forsirali, ali nije uspjelo. U tim trenucima smo prilike imali i jedni i drugi. Nedostajao je posljednji pas, ali drugo poluvrijeme je bilo dobro. Njihov gol je bila nesreća, kao kada lopta vrataru prođe kroz noge. Nesreća, ništa drugo. Moramo još raditi i na glavi i na nogama. Napredujemo svakako, prihvaćamo remi i idemo dalje. Utakmica je bila teška, ali može se sigurno bolje. Kovačić? Postao je konkretan, sada zabija s lakoćom, jako se dobro razvija.
Odgovori