full screen background image

Zbogom Adrianu, Crespu, Cruzu i… Muntariju?

Adriano nakon osam godina više neće biti službeno vezan uz Inter. Danas će se raskinuti ugovor. Imperatore je pristao na takvo rješenje, jer bi u suprotnom Inter tražio isto preko nogometnog Suda. Inter će tako do lipnja 2010. kada je ugovor isticao uštedjeti 12 milijuna Eura, a poslužit će za ulaganje u nova pojačanja. Svima je jasno kako bi nasljednik Adriana trebao biti Diego Milito. Njegovim dolaskom otići će još dva igrača, dva Argentinca.
Hernan Crespo želi znati svoju budućnost prije kraja sezone. Njegov agent potvrđuje kako je dovođenje Milita pod palicu Jose Mourinha gotova stvar, a poznato je kako postoji pista koja Crespa vodi u Rim, u zuto-crveni Rim. Julio Cruz također je u nemilosti sadašnjeg trenera, ali on ne želi daleko od Milana. Kontakti s Milanom su postojali, no oni su nestali. Aktualne ostaju dvije destinacije: Genova (ne piše koji klub, valjda Genoa ako ode Milito) ili Monaco.
Dok je bilo očekivano kako ce dva “gauchosa” napustiti Inter iznenađuju izjave
Muntarija: “Sretan sam u Milanu, dobro mi je s Jose Mourinhom, ali svi znaju koliko poštujem Harry Redknappa.” Ganac je već radio s Redknappom u Portsmouthu odakle je ljetos stigao u Inter. Ugovor s nerazzurrima je do 2012. no nije isključeno da se već ovog ljeta Muntari pridruži Tottenhamu: “Pričekajmo kraj sezone. Redknapp je sjajan trener, vrh vrha, u istom rangu kao Mourinho.”
2 thoughts on “Zbogom Adrianu, Crespu, Cruzu i… Muntariju?

Odgovori