full screen background image

Inter club Rijeka organizira putovanje na Inter-Atalanta

Danas je predsjednik našeg Inter cluba potvrdio da se organizira putovanje na utakmicu zadnjeg kola Serie A 31.05.2009. Inter dočekuje Atalantu i imat ćemo jedinstvenu prigodu da učestvujemo u proslavi nove titule. Mole se svi zainteresirani da se što hitnije prijave svojim regionalnim povjerenicima:

Rijeka i Istra: annamaria.vidotto@ri.t-com.hr
Zagreb i Zagorje (uključujući Karlovac i Međimurje): antonio.bulic@orbico.hr
Istočna Hrvatska (između Zagreba i Iloka): rajic@interusrcu.com
Dalmacija: nikola_gazo@yahoo.com

Cijena aranžmana (put + ulaznica) je 630,00Kn. Odmah kontaktirajte svoje povjerenike radi prijave, a uplate ćete isto dogovoriti sa njima. Treba hitno sve odraditi kako bi na vrijeme u Milanu bilo sve sređeno.
U prilogu ove obavjesti je informacija o načinu i putu organiziranja ulaznica kako bi se svi članovi upoznali sa procedurom i lakše shvatili zašto je potrebno ,prije svakog organiziranog putovanja, tako rano sve odraditi i uplatiti. Pored toga ide još onaj „lakši dio posla“ ugovaranja busa i svih carinskih procedura. Zahvaljujem se predsjedniku što se potrudio napisati ovu obavjest:

Poštovani članovi Inter Cluba,
ovim Vam putem želimo samo objasniti u nekoliko točaka koje su sve procedure potrebne da bi se dobile karte za određenu utakmicu našeg voljenog kluba.

1. Za utakmice koje se igraju izvan Milana, nemoguće je dobiti karte preko Intera jer Zakon o spriječavanju nereda na stadionima izričito zabranjuje klubu domaćinu davanje paketa ulaznica gostujućem klubu, tako da gostujući navijaći mogu kupovati ulaznice tek kada posebna Komisija odluči da li se radi o utakmici niskog ili visokog stupnja rizika, i to na određenim punktovima (banke, agencije, itd.) po cijeloj Italiji.

2. Za utakmice u Milanu je stvar malo drukčija. Da vidimo kako se to radi…
Više od mjesec dana prije datuma odigravanja, predsjednik Inter Cluba mora uputiti zahtjev u Milano, na adresu našeg koordinatora CCIC.

3. U relativno kratkom roku, koordinator odgovori na zahtjev i odredi, ovisno o općem interesu za utakmicu, s koliko karata pojedini Inter Club može raspolagati.

4. Nakon dobivenog potvrdnog odgovora (npr. dodijeljeno nam je 45 karata), u iznimno kratkom roku predsjednik Inter Cluba mora poslati koordinatoru CCIC kompletan spisak putnika (ime, prezime i datum rođenja) radi tiskanja ulaznica (na temelju odredbi gore navedenog Zakona, na njima moraju biti tiskana imena i prezimena vlasnika).

5. Sljedeći je korak hitno prikupljanje novca, jer predsjednik Inter Cluba, nakon što primi novac od zainteresiranih putnika, mora promijeniti u eure, otići do prvog poštanskog ureda u Italiju (Basovizza) te uplatiti određenu sumu i istoga dana poslati faxom ili mailom potvrdu o izvršenoj uplati, jer se ulaznice ne tiskaju prije primljene uplate.

6. Najkasnije dva tjedna prije odigravanja utakmice, predsjednik Inter Cluba dužan je poslati na adresu koordinatora CCIC preslike dokumenata svih putnika (to je razlog zbog kojeg se traži od članova da dostave scan il presliku).

7. Toga trenutka, trebalo bi sve biti u najboljem redu, ali nije još uvijek sigurno. Naime, treba čekati odluku famozne Komisije FIGC (Talijanski nogometni savez) koja određuje stupanj rizika za svaku određenu utakmicu i, na temelju takve odluke, koliko karata može biti pušteno u prodaju, kako domaćim tako i gostujućim navijačima. Takva odluka može naknadno utjecati na broj načelno već dodijeljenih ulaznica.

8. Ukoliko sve prethodne faze prođu u najboljem redu, može se krenuti na put (naravno, autobus je već rezerviran i plaćen).

9. Dolaskom u Milano, predsjednik Inter Cluba mora preuzeti, u vrijeme i na mjestu koje odredi koordinator CCIC, dodijeljene ulaznice. Uglavnom, to bude dva sata prije početka utakmice.

10. Tek dolaskom na desetu točku, možemo uživati u ljepoti nogometa i u igri našeg voljenog kluba…

Hvala na razumijevanju
2 thoughts on “Inter club Rijeka organizira putovanje na Inter-Atalanta

  1. Valentino

    stvarno se trudi naš predsjednik i drugi vrijedni ljudi kako bi nam pomogli da uživamo u igri našeg Intera i to u našem hramu u Milanu Ja im puno zahvaljujem na tome,ali nažalost meni moj posao to ne dozvoljava da se stalno prijavim za neku od tekmi Intera pa zato ko god može ići neka ide neće mu sigurno biti žao…
    Čim bude prilike za neku tekmu na koju ću moči ići idem………. makar pješice

Odgovori