full screen background image

SLUŽBENO: Nevjerojatan poklon za 5. rođendan!

SLUŽBENO: Nevjerojatan poklon za 5. rođendan!

Dragi prijatelji Inter Cluba Fedeli,

Iza nas je prvi krug upisa i obnova članarina za novu sezonu, pa je vrijeme da Vas informiramo o novostima, inicijativama kluba i našim narednim koracima.

Kao što znate, ulazimo u jubilarnu, petu, godinu djelovanja kluba. Nikada nismo sumnjali u naš projekt, jednako tako u nas nikada nije sumnjalo Vas većina, jer Vas preko 100 je sa nama od prvoga dana. Proživjeli smo sa našim Interom lijepih trenutaka, ali i onih malo manje lijepih, no to je kroz desetljeća bila naša realnost i naučili smo živjeti sa patnjom i neuspjehom!!

U novu sezonu ulazimo  sa preko 150 članova i ponosni smo na tu, respektabilnu, brojku!!!  Svaki član za nas znači još veći izazov i odgovornost koju osjećamo prema svakome od Vas!!

Da naša peta godišnjica ne ostane nezamijećena i unutar Inter Svijeta pobrinule su se naše kolege iz Centralne Kordinacije Inter Klubova iz Milana. Kako svi dobro znate, nakon smrti našeg koordinatora gospodina Antonia Pisina ostale je jedna praznina u svima nama, jer je gospodin Pisino bio ključna figura za osnutak našeg kluba i na tome smo mu vječno zahvalni. Određenu prazninu nikada nećemo moći ponovno ispuniti, ali mi smo svoj put morali nastaviti dalje bez našeg Antonia. Na našu sreću na mjesto koordinatora inozemnih Inter klubova postavljen je gospodin Valerio Bressani naš dugogodišnji istinski prijatelj, čovjek koji nam je još za života gospodina Pisina nebrojeno puta pomogao, od nabavke karti, organiziranja potpisa suvenira od strane igrača FC Inter do raznih malih usluga koje bi bez njegove pomoći bile neizvedive.

Suradnja sa Valeriom je napredovala iz dana u dan i jučer je doživjela kulminaciju u vidu nezapamćene ponude koju samo rijetki imaju čast dobiti. Za našu petu godišnjicu u goste nam dolazi glavom i bradom;  KAPETAN, JEDAN I JEDINI, NAJVEĆI OD NAJVEĆIH… GOSPODIN JAVIER ZANETTI!!!!!!

Ako niste dobro shvatili, i još niste sigurni što pišemo… da, u goste nam dolazi Javier Zanetti!!!

Ima li veće časti i veće posjete koju bi jedan interista mogao poželjeti od posjete jedne od legendi Fc Inter i jednog od naših najvećih igrača svih vremena!?  Ako nas pitate, nema !!

Kako je vijest ugledala svijetlo dana malo ranije nego je trebala ( shvaćam ushićenje pojedinaca koji su brzopleto u javnost plasirali naš boom), dužni smo Vas informirati službeno o svim detaljima vezanim uz navedenu posjetu:

 • Točan termin još ne smijemo plasirati u javnost sve do službene potvrde od strane FC Inter ( okvirno računajte početkom rujna)
 • Svi naši članovi će biti pravovremeno informirani o; gradu posjete, mjestu posjete, vremenu posjete i eventualnim posebnim procedurama od strane FC Inter
 • Kako Fc Inter inzistira da se posjeta obavezno veže uz službenu večeru, svi zainteresirani će morati prisustvovati istoj
 • Kako je naš fond skroman, a na druženju očekujemo oko 120 ljudi, IC Fedeli neće moći snositi troškove večere te će svaki član morati platiti svoju „stolicu“ ( govorimo isključivo o konzumaciji jela i pića o čemu će Vas na vrijeme obavijestiti koordinatori)
 • Osobe koje nisu članovi IC Fedeli neće moći sudjelovati na druženju, osim užih članova obitelji ( supruge, ali smo i tu ograničeni sa brojem). Također lijepo molimo nečlanove da ne opsjedaju naše koordinatore sa suvišnim pitanjima, jer je ovo zahtjev FC Inter-a i druženje je organizirano/ osmišljeno isključivo za naše članove, kao nagrada za: dugogodišnju vjernost, ozbiljno vođenje kluba, profesionalan odnos prema svim zadacima i obavezama prema FC Inter, broj posjećenih utakmica u Milanu i na gostovanjima i na kraju najvažnije, suradnja sa svim članovima IC Fedeli bez  ijednog jedinog incidenta na bilo kojoj od utakmica!!!!
 • Očekujemo uskoro detalje na koji način će posjet biti realiziran, ali svakako očekujemo da:

o   Svaki član može odraditi jedno slikanje sa kapetanom

o   Svaki član može dobiti potpis na barem jedan suvenir koji donese sa sobom

Za kraj Vas još želimo informirati da naš standardni/ uobičajeni plan za novu sezonu ide prema planu:

Odrađujemo putovanja na barem 6-7 utakmica na našem domaćem stadionu ( Seria A)

 • U slučaju Europa League i atraktivnih protivnika i gostovanja, aktivirati ćemo se i po tom pitanju
 • Prva utakmica o,na koju putujemo, je u rujnu na kojoj očekujemo da pokupimo članske materijale za sve naše članove
 • PUTOVANJA ĆEMO I DALJE POKUŠAVATI ODRAĐIVATI SA VIP LUXUZNIM AUTOBUSIMA, KAO NA ZADNJOJ UTAKMICI PROŠLE SEZONE ( veliki autobus, standardnih dimenzija, ali sa samo 35 mjesta u njemu, te se svako mjesto može spustiti u gotovo vodoravan položaj prikladan za spavanje. Isti autobus u sebi ima malu kuhinju sa svim pripadajućim aparatima, televizore sa satelitskom antenom)
 • Svako naredno putovanje naš cijenjeni član Master Šef Grand kuhinje fedela,  Gospodin Ištvan Perišić,  će uz našu financijsku pomoć, kao i na zadnjoj domaćoj utakmici, prirediti kulinarski spektakl za sve naše putnike!!! Tko je to doživio, još priča o tome!!!!

U isčekivanju detalja iz Milana sve Vas pozdravljamo i veselimo se skorom druženju!!!!

IC Fedeli
6 thoughts on “SLUŽBENO: Nevjerojatan poklon za 5. rođendan!

 1. Epid Aurus

  mala digresija; ako je ovo hrvatski portal, a vjerujem da jest, onda bi autori članaka trebali biti pismeni, što je vrlo važno. pravilno je, naime, napisati “VJEROJATNO”, a ne “VJEROVATNO”. dobronamjerna sugestija, ništa više. malo bode u oči jer se konstantno ponavlja. pozdrav !

  1. Antonio IC Fedeli

   Portal je hrvatski, iako imamo članova iz nekoliko susjednih zemalja i smatramo ih ravnopravnim članovima kao onima iz Hrvatske. Za one neupućene, portal se uređuje iz Bosne i Hercegovine.
   Sa druge strane, nitko od nas nije profesionalni novinar, i najvažnija je sama vijest, a eventualne, gramatičke greške, će se ne sumnjam, ponavljati!!
   Također, ne smatram da je netko nepismen ako napravi grešku ovog tipa.
   Hvala na sugestiji, kolege će prilikom sljedećeg uređenja stranice ispraviti problematičnu riječ.

 2. nraguz

  Ja kriv, ispravljeno! Uvijek se mislim kako je ispravno, ali istina jest kako je nevjeroJatno ispravno. Ali, sve što je Antonio napisao potpisujem. Čak štoviše, mislim da više grešaka ima na portalima Indexa, Dnevnik.hra, Jutarnjeg… A oni su profesionalci.
  Bilo bi dobro i kada bi se još ljudi aktiviralo ovdje, a ne samo J.Zanetti4, povremeno irasic, te ja.

  1. Epid Aurus

   zašto negativno ? ja mislim da je post bio konstruktivan.
   u pravu si, nikola, portali su živi užas što se pravopisanja tiče. a razina profesionalnosti ”novinara” tipa alač i društvo, da ne govorim.

Odgovori