full screen background image

Real Madrid Leyendas – Inter Forever 2:2

Real Madrid Leyendas i Inter Forever jučer su u Madridu odigrali u Corazon Classic Matchu 2:2…

U prekrasnom ambijentu punog Santiago Bernabeua poveo je Real Madrid pogotkom Zinedine Zidanea nakon lijepog solo prodora. Izjednačio je sjajnim udarcem s 20-tak metara Javier Zanetti. Još dva gola postignuta su u drugom dijelu, oba glavom. Ponovno je poveo Real Madrid, preko Ivana Pereza, dok je konačnih 2:2 postavio Lampros Choutos.

Za Real Madrid Leyendas pod vodstvom trojca Amancio-Camacho-Geni nastupili su: Buyo, Contreras, Salgado, Garcia Cortes, Pavon, Zidane, Sabido, Hierro, Salguero, Butragueno, Ivan Perez, Velasco, Zamorano, Morientes, Esnaider, Santillana, Figo, Amavisca, Guti, Karembeu, Sanz i Solari.

Inter Forever, kojeg je vodio Walter Zenga prijavio je sljedeći sastav: Toldo, Pagliuca, Cordoba, J. Zanetti, Galante, Djorkaeff, Figo, Berti, Zamorano, Carbone, Beccalossi, Dino Baggio, Ze Maria, Dabo, Dacourt, C. Zanetti, Fresi, Paganin, Manicone, Milanese, Di Napoli, Suazo, Brehme, Centofanti, Conceicao, Bianchi i Choutos.

Figo i Zamorano igrali su prvo poluvrijeme za Real, dok su u dresu Intera nastupili u 15 minuta drugog dijela. Od ostalih zanimljivosti izdvajamo povratak broja 1+8 na leđima Čileanca, Solarijevo igranje samo za Real, te ne korištenje Youri Djorkaeffa u igri.

Trener Zenga nakon utakmice je rekao: “Ovakav dan je priznanje za puno stvari, hvala Interu što mi je dopustio da budem na klupi. Bilo bi lijepo biti na San Siru, ali ima vremena. Ovakav duh bih volio prenjeti u Italiju. Sudjelovanje gledatelja je sjajno, s klupe osjećaš kako svi cijene spektakl.”

Javier Zanetti također je dao izjavu: “Gol sličan onom u Parizu? Da, bio je lijep u vrlo emotivnoj utakmici zbog tolikog broja gledatelja. Sada napokon mogu reći da sam igrao s Beccalossijem. To mi je nedostajalo u karijeri (smijeh). Mislim da je bio spektakl i da se publika zabavila. Čestitao bih Real Madridu na organizaciji, posebno jer se ovakvim prigodama pomaže potrebitima.”

 
Odgovori