full screen background image

Milito: Hvala svima, od navijača do Morattija

Diego Alberto Milito također se želio zahvaliti javnim putem. Tako je na svojoj Facebook stranici objavio oproštajno pismo od Intera…

“Došao je trenutak da vas pozdravim… moj život u crno-plavom došao je kraju.

Odlučio sam provati novu profesionalnu avanturu, ne znam što mi sprema budućnost, ali osjećam se “živim” i imam ludu želju igrati i vratiti se među protagoniste.

Želim zahvaliti svim osobama s kojima sam ovih godina u Interu dijelio uspjehe i nejverovatne radosti: Klubu, Predsjedniku Morattiju, svim zaposlenima i naravno svojim suigračima.

No nadasve, najveća zahvala ide navijačima za sve što ste mi dali i prenosili u ovih pet sezona… nosim vas u srcu, bili ste fantastični… hvala vam svima i forza F.C. Internazionale Milano zauvijek!”
One thought on “Milito: Hvala svima, od navijača do Morattija

  1. nraguz

    Milito će meni, osim što smo rođeni isti dan, ostati u pamćenju po veličanstvenoj sezoni 2009/10 i sjajnoj igri za momčad. Nažalost, previše je u pet sezona bilo negativnog perioda za njega, posebno zbog ozljeda.
    Isto tako, Milito je bio čisti profesionalac, grubo rečeno plaćenik i nikako za njega nemam emocije kao za Zanettija ili Cambiassa koji su bili uvijek spremni smanjiti “gažu” da ostanu u Interu. Ne mogu se zaboraviti Militove riječi nakon finala u Madridu… No zbog svojih predstava, ali i skromnosti kao čovjek svakako će mi zauvijek ostati u srcu i sjajnom sjećanju isključivo velikog poštovanja!

Odgovori