full screen background image

VIDEO: Juventus (1) – Inter (1), (32.kolo)

Sjajna predstava „nerazzurra“ i možda najbolja i najljepša igra ove sezone. Nesretno primljeni gol u 91′ je pokvario kompletni ugođaj velikog trijumfa i potvrde scudetta. Dominirali smo u Torinu, pogotovo drugo poluvrijeme, na momente se poigravali sa igračima Juventusa što je u jednom trenutku dovelo do sloma živaca Tiaga kad je brutalno nasrnuo na Maria. Sam gol je bio pravo remek djelo a takvih akcija nije nedostajalo tijekom utakmice. Buffon je opet spasio svoj tima a nama ostaje žal za propuštenim a u mnogome je potop domaćih spriječio sudac Farina „nevidjevši“ čisti penal na Ibri. Bravo dečki na odličnoj predstavi a Mourinhu na sjajnoj postavci.

Video: billyRI
Tekst: fanatico

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=bfNIDrR7Z5A[/pro-player]
7 thoughts on “VIDEO: Juventus (1) – Inter (1), (32.kolo)

  1. EL CUCHU 19

    Šta ćeš drugo nego blenut kad čovjek (billyRI) napravi video u maniri “kraljevstva nebeskog” Ridleya Scotta,”majstor ovaj BillyRI”, možete vidjeti na licu Poulsena….,a pogled Maria govori sam za sebe….

  2. ibrakadabra8

    Nasa stara boljka protiv lopova nikada ne odigramo do kraja tekmu i govna izjednace,ali me raduje sto smo ih tako ponizili ma pisali smo po njima na sred Torina.FORZA INTER I INTER CAMPIONI D’ ITALIA

Odgovori