full screen background image
Search
Wednesday 1 February 2023
  • :
  • :

Mazzarri: Idemo utakmicu po utakmicu

Nakon druge gostujuće pobjede u nizu, ovaj put u Parmi izjave za medije su dali Rolando, Samir Handanović, Esteban Cambiasso i Walter Mazzarri…

Rolando: Pokazali smo da smo momčad koja pripada Europi. Rekli su mi da krenem jer ću zabiti, nisam odavno. Pogriješio sam kod žutog kartona, a znao sam da i Samuel ima isključujućeg za Napoli. Cassano je bio lukav i ja sam nasjeo. Kada krenu pobjede dobija se samopouzdanje. Puno radimo iz tjedna u tjedan i sve izgleda lakše kada zabiješ iz akcije koju vježbaš.

Handanović: Jedanaesterac je bio važan trenutak. Pobijedili smo, ali stižu jako teške utakmice. Ništa nije odlučeno i moramo biti koncentrirani do kraja.

Cambiasso: Parma je odlična momčad i već u Milanu nas je namučila. Na kraju prvog dijela utakmica se činila prekrasnom, pogotovo neutralnom gledatelju. Lijep Uskrs ovisi o zdravlju obitelji, ali ovaj nam rezultat daje i mirnoću s nogometnog gledišta. Lijepa utakmica, vidjeli ste kako je završio udarac od vratnicu u prvom poluvremenu, to je ljepota nogometa. Sada moramo kod kuće podariti nešto više našim navijačima.

Mazzarri: Jesam li pronašao Europu u Uskršnjem jajetu? Čekaju nas tri ogromne utakmice, a onda Chievo gdje nikada nije lako, Idemo utakmicu po utakmicu. Danas smo igrali dosta slabije nego u većini susreta, ali nogomet je takav, nekada ide, a nekada ne. Parma je igrala s tri napadača i s igračem manje. Tu želim da budemo bolji, da bolje koristimo prostor koji su nam ostavljali u toj situaciji. Zašto smo bolji u gostima? Kod kuće smo izgubili samo od Atalante u posljednje vrijeme, imali smo kontinuitet rezultata. Ne znamo igrati kada vodimo, moramo ranije zaključivati utakmice. Jesam li se bojao Cassana s 11 metara? I da ga je zabio imali smo više prilika od Parme. Sljedeća subota Napoli, jeli utakmica kao sve druge? Ne, jer Napoli je strašno jak i imamo težak raspored sada. Moram misliti kako dovesti Inter na što višu poziciju.
2 thoughts on “Mazzarri: Idemo utakmicu po utakmicu

  1. CEKIMOTO

    Ćitao baš calciomercato i spominje se prodaja Kovačića i Handanovića, Kovu nikako ne bi smjeli prodati da nam se ne desi kao sa Coutinhom, došao u Liverpool pa proigrao… Handanovića bih dao za dobru cijenu, postavio Bardija i za špicu bih uzeo Džeku pošto Milito najvjerovatnije odlazi u Racing….

Odgovori