full screen background image
Search
Wednesday 22 September 2021
 • :
 • :

Foto: IC Fedeli gost Inter Channela

Još jedno veliko iznenađenje i priznanje za Inter Club Fedeli…

Naime, prilikom preuzimanja ulaznica za utakmicu Inter – Udinese naš zastupnik u CCIC Valerio Bressani objavio je našem predsjedniku Antoniju Buliću: “Antonio, u 20 sati imaš intervju za Inter Channel.” Antonio je problijedio i u šoku rekao: “Što, ja, zašto… Pa ne pričam talijanski.” “Nema veze, govoriti ćeš engleski.” I dok je sve to leglo Antonio je zamolio Valerija da za vrijeme intervjua budu prisutni Billy i Nikola. Nije bilo problema.

Upravo smo čekajući Antonijev intervju u sali za prijeme sreli ponekog velikana našeg kluba. Uspjeli smo se slikati sa Francescom Toldom, Giuseppe Bergomijem, sestrom bivšeg predsjednika Bedy Moratti, te legendarnim glasom Inter Channela Robertom Scarpinijem. Vidjeli smo i predsjednika Thohira, ali nismo ga uhvatili na vrijeme, pa je prošao bez da se slikamo. Zanimljivo je i da smo dobili “pušku” od legende Grande Intera Luisa Suareza. Na upit “Signor Suarez…” Luisito nam je mahnuo i nastavio dalje. Pitanje je da li je shvatio kako smo se mi u biti željeli s njim fotografirati ili je mislio kako mu se samo javljamo… Mi smo to shvatili kao “pedalu.” 🙂

Ujedno je to bila prilika i da upoznamo direktora Centro Coordinamento Inter Cluba gospodina Sergija Spairanija koji je s nama popričao par minuta, te pokazao oduševljenje našim djelovanjem.

Antonio je svoj intervju odradio odlično, iako zbog pitanja Roberta Monzanija nije imao priliku predstaviti naš Club kako spada s obzirom da je voditelj želio čuti što mi u Hrvatskoj mislimo o Kovačićevoj situaciji i klubu.

Klikom na fotografije ispod prikazati će se njihova originalna veličina

Inter gostoprimstvo Udinese 001 Inter gostoprimstvo Udinese 039 Inter gostoprimstvo Udinese 054 DSC04831 DSC04828 fotografija mala
3 thoughts on “Foto: IC Fedeli gost Inter Channela

 1. vale

  ajme supeeeeeeeer odlucno, bas mi je drago svaka cast decki, cestitke presidente, veliko stvar za IC Fedeli!!
  Ajmeeeeee vidili ste Toldu i Bergomija i ja bi,
  a vidila sam Bedy u Splitu hehe!!

  Inter u <3 🙂 😉

Odgovori