full screen background image

Mazzarri: Svaku utakmicu treba ovako igrati

Nakon pobjede Intera u Veroni govorili su Jonathan, Rolando, Andrea Ranocchia, Danilo D’Ambrosio i Walter Mazzarri…

Jonathan: Jako važna pobjeda, jer su oni u utrci za Europu, a sada još moramo paziti na Parmu. Sretni smo, sutra navijamo protiv Fiorentine (smijeh). Zaslužujemo ovu pobjedu jer radimo dobro i nadam se da možemo ovako nastaviti do kraja. Mazzarri je govorio da će ako nastavimo raditi nesreća proći i imao je pravo. Hernanes je presudan za nas, kakvu mi je loptu dao. Rekao mi je kako me vidio iako sam ja svejedno vikao. Sve utakmice u kojima je igrao smo pobijedili. Zadovoljan sam svojom predstavom, kao i momčadskom. Danas nisu udvajali bokove i meni je bilo puno lakše igrati.

Rolando: Da bi se pobijedilo utakmicu mora se početi od dobre obrane, jer kada momčad ne primi gol sve je lakše. Pogotovo kada naprijed imaš takve igrače. Razumijem da navijači nemaju baš povjerenja u mene, jer u Napoliju nisam igrao puno. Nisam bio fizički spreman, ali od kada mi je trener dao povjerenje sve je počelo biti dobro. Tako je sve lakše i stvari dolaze same od sebe. Imamo lijepu momčad, igramo za veliki klub i igrajući dobro možemo samo nadograđivati samopouzdanje. Oni su jaki, ali mi smo dobro pripremili utakmicu. Znali smo da moramo zaustaviti Tonija, Iturbea i Romula. Slavlje za sljedeći moj gol ili Jonathanov? Možda balet (smijeh).

Ranocchia: Bilo je bitno dobiti i to smo napravili. Rekao sam da će biti borba, ovdje je i Juventus izgubio bodove, ali bilo je dobro. Bilo je teško čuvati Tonija, on jako dobro koristi tijelo, ali sudac je bio sjajan, mislim da je sve ispravno dosudio. Čestitke. Nije lako zaigrati nakon dugo vremena ako slabo treniraš. No ja sam cijelo vrijeme radio s Pondrellijem i čekao svoju priliku znajući da fizički moram biti spreman. Sretan sam što treneru zadajem glavobolje i nastaviti ću davati 155%. Lijepo je biti četvrti, iako Fiorentina još mora igrati, ali danas opet nismo primili gol što je jako bitno. Vratili smo odličnu fizičku formu, svi puno trčimo od početka do kraja. Moramo ovako nastaviti, prvenstvo je još dugo i ne smijemo se zadovoljiti.

D’Ambrosio: Bilo je potrebno pobijediti pa je i moja predstava morala biti dobra. Uspjeli smo pobijediti jako dobru Veronu. Na mojoj strani nisu napadali, branili su se pa nisam imao puno prostora. Najvažnije je bilo donjeti tri boda. Posvećujem pobjedu bratu blizancu koji je danas operiran i djevojci koja mi je bila podrška u teško periodu prije dolaska u Milano. Krenuti od prve minute ili ući u igru sasvim je drugačije, iako će derbi s Juventusom ostati poseban jer to je ipak derby d’Italia.

Mazzarri: Ne pričajmo o trećem mjestu, svaku utakmicu moramo ovako igrati bilo kod kuće ili vani. Hernanes nije još top, ali baš nam je trebao i ja sam ga želio još u Napoliju. Biti ću trener Intera i dogodine, jučer ste napravili priču od moje izjave koja je krivo shvaćena. Finale ove sezone dati će nam polet za sljedeću koja mora biti još bolja. Nastojim unaprijediti svakog igrača. Nije bilo lako nakon kraja prošle sezone s igračima koji nisu navikli na pritisak koji nosi Interov prvotimac. Icardi je bio dobar, radio je za momčad i već mi je to dovoljno. Mora se još naučiti bolje kretati. Mimika 0:0? Dosta puta su nas preokrenuli kada smo poveli, pa sam ovaj put želio da tenzija ostane visoka kao da je još uvijek 0:0, pokazivao sam im da zaborave na vodstvo.
3 thoughts on “Mazzarri: Svaku utakmicu treba ovako igrati

  1. J.Zanetti4

    Mazzarri je takticki “ubio” H.Veronu… svaka mu cast! Cambiasso i Hernanes odlicni, najbolji na terenu!
    Proslog vikenda sam spomenuo da se Icardi slabo krece i slabo nudi saigracima (sto upravo sada i Mazzarri govori)…
    Imao sam osecaj da je Inter nadigrao Veronu sa igracem manje, jer osim prvih 5 minuta dok je imao ona dva skoka, ja Icardija nisam video narednih 85 min… Ima potencijal, ali se mora vise ukljuciti u timsku igru.
    Kovacic je bio odlican zadnjih 30 min, a drago mi je sto sam i Zanettija video

Odgovori