full screen background image

Na današnji dan 11/03

Od danas na našoj stranici www.interclubfedeli.com krećemo sa novom rubrikom Na današnji dan, u kojoj ćemo se svakodnevno ukratko prisjetiti najvažnijih trenutaka iz povijesti Intera.

Stadion Giuseppe Meazza, 11. ožujka 2007.
Derby della Madonnina, prije točno 7 godina. Golovi Cruza i Ibrahimovića za preokret, odnosno pobjedu od 2-1. Crno-plavi svijet slavi, ali ranjenog srca. Pitate se zašto? Na Meazzu se vratio njihov nekadašnji ljubimac, no ovaj put na suprotnoj strani u pogrešnom dresu. I zabio. Naravno, riječ je o Il Fenomenu, čovjeku zbog kojeg su mnogi zavoljeli Inter, ali i nogomet. Uz Ibrahimovića, jedini je igrač koji je u milanskim derbijima postigao zgoditak za obje momčadi.
2 thoughts on “Na današnji dan 11/03

  1. nerazzurri

    Iako sam za Inter počeo navijati i ranije kad sam dobio dres na poklon, bez potpisa igrača uz Ronija sam se za Inter vezao neraskidivo..moj najdraži igrač ikada, srce mi je slomio više puta. s njim sam plakao 99 na finalu kupa, 2001 uz izgubljeni scutetto ali i zbog njega prvo zbog odlaska u Real a onda zbog dolaska u Milan i pogodka u derbiju..Pepino je pogriješio kada je rekao da on neće napraviti Meazzinu grešku,i obući mrski dres bbilana, nažalost..ipak sve patnje uz voljeni crno plavi dres su dio svakog interiste i naš stil života jednako kao i mnoge, velike, lude pobjede..Inter je veći od Ronalda, od Ibre i svakog vrhunsko igrača
    forza ragazzi per sempre

Odgovori