full screen background image

Valerio Bressani – prijatelj koji je preuzeo odgovornost za IC Fedeli

Nakon smrti gospodina Antonija Pisina odgovornost za naš Inter Club preuzeo je mladi gospodin Valerio Bressani…

Iako se znamo već nekoliko godina utakmica s Torinom bila je prilika da se još jednom prijateljski susretnemo. Predsjednik našeg Cluba Antonio Bulić Valeriju je na poklon odnio originalni reprezentativni dres Matea Kovačića. Valeriovom oduševljenju nije bilo kraja, odmah je zatražio da se slika, te je još u noći Antoniju poslao šest poruka zahvale.

Poznavajući Valerija dosta kratko ipak smo stekli dojam kako je iznimno vrijedan mladić, apsolutno ništa mu nije teško. Odgovori na naše upite mjere se ne u danima ili satima, već najčešće u minutama. Čini nam se kako je s njime naša suradnja s Interom otišla na jednu sasvim novu razinu.

Klikom na odabranu fotografiju ispod ona će se prikazati u punoj rezoluciji

foto foto (1)

 
4 thoughts on “Valerio Bressani – prijatelj koji je preuzeo odgovornost za IC Fedeli

  1. nraguz

    Preveo sam Valeriju članak, javio se i kaže kako ga je gotovo rasplakao i još se jednom zahvalio za dres.
    Antonio mi je rekao da je Valerio mislio kako je dres donesen kako bi se Mateo potpisao na njega. Kada mu je Antonio rekao ne, već da je to njemu poklon nije mogao doći k sebi.

  2. EL CUCHU 19

    Ajde, dobro da je mladji čovjek to preuzeo,ne znam jel’ ste razmišljali da nekako s Kovom napravimo nekakav intervju kad bude moguće, možda u ljeto poslije svjetskog kad će možda biti u Zagrebu ?…

Odgovori